iPhone 7 – autonomia bateriei, incalzirea, puterea difuzorului si camera

Un review detaliat pentru iPhone 7 ofera informatii despre autonomia bateriei, incalzirea carcasei, puterea difuzorului si camerele.

Un review extins pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus dezvaluie informatii extrem de interesante privind autonomia bateriei, incalzirea carcasei, puterea difuzorului su camera frontala. Tate acestea sunt comparate cu rezultatele obtinute de catre iPhone 6/6S si iPhone 6/6S Plus, deci avem o comparatie foarte interesanta si cu vechile modele ale iPhone.

Incepem cu autonomia bateriei iPhone 7 si iPhone 7 Plus dupa rularea unor aplicatii si jocuri, aceasta fiind mai buna decat cea a vechilor dispozitive testate in aceleasi conditii. Diferenta este mare intre iPhone 7 si predecesoarele sale, mai exact de 17% fata de iPhone 6 si de doar 3% fata de iPhone 6S, desi Apple a promis 2 ore de autonomie in plus fata de cel din urma.

iPhone 7 Plus s-a descurcat oarecum similar, avand cu 6% mai multa baterie decat iPhone 6 Plus si cu 9% mai multa  baterie decat iPhone 6S Plus, in ton cu promisiunile Apple. In cazul autonomiei, nu exista dubii si veti vedea un spor intre iPhone 7 si iPhone 7 Plus predecesoarele lor, insa veti vedea singuri daca el va fi unul mare, sau nesemnificativ.

iPhone 7 – teste privind autonomia bateriei, incalzirea carcasei, puterea difuzorului si camera

Trecem acum la puterea difuzoarelor, iPhone 7 si iPhone 7 Plus avand difuzoare stereo implementate de catre compania Apple, iar aici sporul este discutabil, pentru primul terminal. In acest test, iPhone 7 a emis sunete la o intensitate mai mica decat iPhone 6S, cu 3.2 decibeli, insa mai mare decat iPhone 6 cu 4.7 decibeli, deci afirmatiile Apple nu sunt 100% sustinute.

In cazul iPhone 7 Plus vorbim despre un sunet mai puternic cu 13.7 decibeli fata de iPhone 6 Plus si cu 13 decibeli mai intens fata de iPhone 6S Plus. Exista posibilitatea ca iPhone 7 Plus sa aiba difuzoare mai puternice decat cele din iPhone 7, insa dezasamblarile facute zilele trecute n-au oferit vreo dovada pentru acest lucru.

In cazul incalzirii carcasei, atat iPhone 7, cat si iPhone 7 Plus erau cu 2.5 – 4.4 grade mai reci decat predecesoarele lor, deci avem parte de o imbunatatire semnificativa din acest punct de vedere. Pentru camere exista imbunatatiri majore pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus fata de terminalele anterioare, iar aici nu cred ca mai are rost sa discutam.

Acestea fiind spuse, acum avem o prima idee cu privire la imbunatatirile aduse de catre iPhone 7 si iPhone 7 Plus.