Adaptorul iPhone 7 se dezactiveaza automat

Adaptorul iPhone 7 menit sa ne permita sa ascultam muzica la castile standard pentru port de 3.5mm, se deactiveaza automat dupa 5 minute de inactivitate. Mai exact, daca timp de 5 minute nu ascultam muzica folosind o pereche de casti conectate la terminalele noastre, atunci adaptorul se va dezactiva automat si va necesita reconectare pentru a functiona.

Da, ati citit bine, asta este experienta unei persoane care a folosit adaptorul de 3.5mm pentru iPhone 7, barbatul afirmand ca reconectarea accesoriului Apple ii reda functionalitatea. Daca el are dreptate, atunci vorbim probabil despre un bug si nu o functionalitate pe care compania Apple a gandit-o in acest mod de utilizare.

Ar fi stupid ca acest conector sa trebuiasca reconectat chiar de fiecare data cand trec 5 minute de cand am ascultat ultima oara muzica, el devenind practic inutil. Castile nu se inchid automat dupa 5 minute de liniste si nici acest adator nu ar trebui sa reactioneze in acest mod, sau cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile, daca totul ar fi normal.

Voi ati intalnit problema asta cu adaptorul standard de 3.5mm ?