iPhone 7 sasaie in timpul folosirii intense

iPhone 7 scoate sunete neobisnuite in timpul folosirii intense, un sasait fiind auzit in zona in care se afla noul chip A10 Fusion.

La doar o zi dupa ce primele unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus au ajuns la utilizatori, iata ca s-a descoperit si prima problema serioasa a noilor smartphone ale Apple. Vorbim despre fluierat sau sasait emis de catre iPhone 7 si iPhone 7 Plus atunci cand functioneaza la capacitate maxima, clipurile video de mai jos stand dovada pentru problema.

Dupa cum puteti vedea in clipurile video de mai jos, terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus emit un sunet ciudat, similar unui sasait in timpul folosirii dispozitivelor. Desi unii au spus ca problema ar putea fi legata de un difuzor conectat incorect, avand in vedere ca sunetul este similar celui static, majoritatea au ajuns la concluzia ca problema ar fi de la noul chip A10.

Se pare ca doar atunci cand iPhone 7 si iPhone 7 Plus fac task-uri complexe se aude acest sunet ciudat, zona in care el se aude corespunzand cu cea in care se afla noul chip A10 si procesorul quad-core. Pentru unii, sunetul este similar cu cel al ventilatorului unui laptop la turatie maxima, dar iPhone 7 nu are ventilator in el, asa ca existenta acestui sunet nu este ceva normal.

iPhone 7 emite sunete ciudate in timpul functionarii

Practic, aceasta este prima problema reala a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar cei de la Apple inlocuiesc unitatile cu acest defect in Apple Store, asta daca exista alte unitati in stoc. Este putin probabil ca Apple sa fi implementat un sistem de racire in iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru noul chip A10, iar din moment ce unitatile sunt inlocuite, este clar ca vorbim despre un defect.

Problema sunetelor ciudate afecteaza atat terminalele iPhone 7, cat si cele iPhone 7 Plus, deci nu vorbim despre ceva ce este intalnit doar la anumite tipuri de temrinale Apple. In aceasta idee, exista posibilitatea ca oricare dintre cele livrate sa sasaie in timpul folosirii pentru jocuri, editare video, sau alte task-uri complexe care necesita putere de procesare.

In fiecare an exista cate o problema cu terminalele iPhone lansate de catre compania Apple, iar anul acesta se pare ca avem #hissgate, sau cine stie ce alta denumire va fi gasita. Lasand gluma la o parte, este foarte deranjant sa auzi ca noul tau iPhone 7 sau iPhone 7 Plus de sute sau peste o mie de euro sa emita asemenea sute.

Acum as vrea sa stiu daca voi ati intalnit aceasta problema la unitatile primite.