Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – primele clipuri video si poze ale utilizatorilor

iPhone 7 – primele clipuri video si poze ale utilizatorilor

Ajunse in mainile utilizatorilor, iPhone 7 si iPhone 7 Plus incep sa fie produse pentru a publica primele clipuri video si poze care nu apartin Apple sau celor contractati de ei. Vorbim despre clipuri video si poze facute in lumea reala de catre utilizatori cu noile camere ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar rezultatele le puteti vedea mai jos.

Ca sa fiu siner, in functie de lumina la care sunt facute pozele si clipurile video, calitatea acestora difera, insa pozele facute cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus pare a avea calitate mai buna. Clipurile video nu par sa fie la fel de reusite, sau cel putin aceasta pare sa fie senzatia pe care mi-o da in momentul de fata lista de continut video disponibila mai jos.

Toate pozele de mai jos sunt facute cu iPhone 7. Voi ce parere aveti ?

poze iphone 7 camera

poze iphone 7 camera 4

poze iphone 7 camera 5

Si la final cateva poze facute de catre cei de la Time Magazine.

iphone 7 parc national zion

iphone 7 parc national zion 1

iphone 7 parc national zion 2

 • BineleLumii

  La poza 6+ și 7+ diferențele sunt prea mari,la detalii contrast și absolut tot. Sigur e atinsă imaginea

 • Srb Srb

  Superbe !

 • Barba Albastra

  IPhone 7clar.

 • V.P

  Ambele sunt peste cele de anul trecut .

 • Cristi

  Cam dezamăgitor, ma asteptam la mai mult, in comparațiile cu Galaxy S7 este chiar mai slaba uneori, deci nici vorba sa fie mai buna.
  Sunt îmbunătățiri fata de 6S, dar in fotografiile de zi cu zi nu se va vedea prea tare.

 • Viorel Predatorul

  Imaginile astea nu sunt mult mai slabe calitativ fata de ceea ce am vazut intr-un articol anterior: https://www.idevice.ro/2016/09/14/iphone-7-plus-camera-poze-natura/

  Dupa imaginile alea, am spus ca iphone 7 a dat lovitura, dar uite ca fotografiile utilizatorilor obisnuiti nu mai sunt atat de reusite.

 • lucian .130

  Video-urile sunt normale, nimic superb. Pozele difera puțin la calitate la 7. Pozele prezentate în trecut sunt doar de marketing. Asta trebuie sa accepte toti hard-core Apple fans, sa privească în ansamblu, nu sa accepte tot ce le oferă Apple sau ce le zice Apple. Cred ca toți le-au dat dreptate celor de la Apple când au zis ca nu ținem noi cum trebuie iphone 4 de nu are semnal. Oricine de pe aici care a vândut ceva second-hand sau chiar de nou a incercat să convinga spunând orice, poate și ca e cel mai bun din sistemul solar numai sa își vândă produsul. Multi sunt mai în urma și chiar cred. Mulțumesc.