Cat dureaza incarcarea iPhone 7 Plus ?

Bateria iPhone 7 Plus are nevoie de minim 135 de minute pentru incarcare si de maxim 170 de minute, in functie de incarcatorul folosit.

iPhone 7 Plus are o baterie de 2910 mAh implementata de catre compania Apple, cu 250 mAh mai mare decat cea din iPhone 6S Plus, iar asta presupune si o teoretica modificare a timpului de incarcare. Practic, iPhone 7 Plus ar trebui sa se incarce mai greu decat predecesorul sau folosind incarcatorul standar, dar oare este asa ?

Durata de incarcare a iPhone 7 Plus este de 170 de minute folosind incarcatorul standard de 5W cu 1A oferit de catre compania Apple in pachetul terminalului. Daca utilizam un incarcator de 10W cu 2A, atunci durata de incarcare a iPhone 7 este redusa la 135 de minute, diferenta intre timpii de incarcare nefiind chiar atat de mare, din pacate.

Facand o comparatie cu iPhone 6S Plus, diferenta in timpul de incarcare este inexistenta, insa fata de iPhone 6 Plus vorbim despre o imbunatatire cu 20 de minute a timpului de incarcare. Practic, iPhone 7 Plus se incarca la fel de repede precum iPhone 6S Plus, desi are o baterie cu 250 mAh mai mare decat predecesorul sau.

Diferenta fata de iPhone 6 Plus, care are o baterie de capacitate aproape identica, este de 30 de minute, iar aici vedem practic imbunatatirea majora facuta de catre compania Apple. Din pacate nu avem parte de un sistem de incarcare rapida pentru iPhone 7 Plus, altfel incarcarea ar dura pana in 100 de minute, asa cum se intampla cu Galaxy Note 7.

incarcare iphone 7 plus baterie

16 COMENTARII

  1. O întrebare: Există șanse ca in viitorul apropiat, implicit după precomenzi să mai scadă prețul la abonamente pentru noile terminale?