iPhone 7 Plus domina Galaxy Note 7 in teste de performanta

iPhone 7 Plus este mult mai performant decat Galaxy Note 7, conform unei serii de noi teste aparute noaptea trecuta.

iPhone 7 Plus domina Galaxy Note 7 in noi teste de performanta aparute in cursul noptii trecute pe internet, lucru care era destul de logic, avand in vedere dispozitivele. Puteti vedea in clipurile video de mai jos ca rezultatele sunt mixte in functie de tst si aplicatiile folosite, insa per total iPhone 7 Plus are rezultatele finale cele mai bune.

Jocurile sunt cele in care iPhone 7 Plus straluceste in fata Galaxy Note 7, insa exista si aplicatii native sau terte care se deschid mult mai repede pe acest dispozitiv. Fiecare test ofera rezultate diferite in functie de modul in care sunt folosite aplicatiile, asa ca veti vedea fiecare dispozitiv castigand sau pierzand in diverse momente de folosire.

iPhone 7 Plus are un chip A10 Fusion cu un procesor quad-core, in timp ce Galaxy Note 7 este vandut in modele cu procesoare quad-core sau octa-core, care au performante similare. Diferenta mai mare exista in ceea ce priveste RAM-ul, Galaxy Note 7 avand mai mult RAM, dar asta nu pare sa aiba vreun efect asupra performantelor totale.

iPhone 7 Plus domina Galaxy Note 7 in noi teste de performanta

Desi Galaxy Note 7 a fost lansat cu doar o luna inaintea iPhone 7 Plus, el beneficiaza de pe urma hardware-ului folosit in Galaxy S7, asa ca era de inteles de ce performantele nu uimesc. Acestea fiind spuse, iPhone 7 PLus este mai rapid decat Galaxy Note 7, asa cum era si normal avand in vedere modul in care isi gandeste Apple terminalele.