Apple reduce in mod constant timpii de livrare ai iPhone 7

Apple are probleme mari cu stocurile iPhone 7 si iPhone 7 Plus, atat de mari incat vineri unii clienti care rezervasera terminale in magazinele Apple, nu le-au putut ridica. Problema este una foarte mare pentru Apple, din nou, iar cei din Cupertino nu pot acoperi cererea de pe piata pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, desi initial nimeni nu credea ca ele vor fi vandute in cantitati mari.

Cele mai cautate terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, sunt cele de culoare jet black, acestea fiind indisponibile in magazinele Apple, si multe ale partenerilor, in ziua lansarii. Apple a crescut productia iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cu prioritate pe modelele jet black, insa pana cand vor ajunge toate unitatile la utilizatori, va mai trece ceva timp.

In ciuda acestui lucru, compania Apple isi imbunatateste in mod constant timpii de livrare ai terminalelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus, comandate online, clientii sai vazand acest lucru. Aproape zilnic apar informatii conform carora Apple a redus timpul de livrare pentru zeci, sute sau mii de comenzi ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, in diverse zone de pe planeta.

Vorbim despre timpi de livrare redusi cu 1 – 3 saptamani, sau doar cu cateva zile, insa in final iPhone 7 si iPhone 7 Plus, urmeaza sa ajunga mai repede la clientii din lumea intreaga. E greu de spus in ce fel va fi afectata lansarea din Romania de aceasta imbunatatire a livrarilor de stocuri pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa multe dintre precomenzile facute vineri ar trebui livrate la timp.

iphone 7 livrari mai rapid

10 COMENTARII

  1. Am intrebat la Orange legat de o precomanda Iphone 7 Jet Black 255MB, facuta in noaptea in care s-au deschis precomenzile. Pe Facebook cei de la Orange mi-au spus ca livrarea se face pe 23 septembrie, la relatii cu clientii pe 30 septembrie si un amic de la Orange mi-a zis ca in octombrie. Acum habar nu am.:))