iPhone 7 pierde semnal dupa activarea Airplane Mode

iPhone 7 pierde semnal dupa activarea Airplane Mode in iOS 10, compania Apple fiind constienta de problema si investigand-o in secret.

Separat de bazaitul iPhone 7, compania Apple are o alta problema serioasa pe care trebuie sa o investigheze, mai exact imposibilitatea de a mai folosi functia GSM dupa activarea Airplane Mode. Conform unui document intern al celor din Cupertino, Apple a inceput sa investigheze plangerile utilizatorilor iPhone 7 cu privire la aceasta problema.

Apple stie ca unele terminale iPhone 7 raman fara semnal dupa ce AirPlane Mode este activat si mai apoi dezactivat pe ele, iar service-urile autorizate au primit instructiuni sa reporneasca terminalele cu probleme. Daca ea nu se rezolva, atunci cartela SIM trebuie scoasa si reintrodusa in terminal pentru a aduce lucrurile la normal.

In clipul video de mai jos aveti o demonstratie a problemei, un iPhone 7 pe care a fost activat AirPlane mode ramanand fara semnal chiar si dupa ce aceasta functie este dezactivata. Terminalele din imagine sunt modelele GSM, deci unii sunt de parere ca noul model Intel ar putea fi la baza acestei probleme care afecteaza un numar redus de persoane.

iPhone 7 pierde semnal dupa activarea Airplane Mode

Detinatorul terminalului iPhone 7 din clip a vizitat un Apple Store, unde terminalul sau a fost inlocuit pe loc dupa ce un Apple Genius a facut o diagnosticare rapida pentru el. Angajatul Apple a afirmat ca a mai vazut terminale iPhone 7 fara semnal dupa activarea AirPlane Mode, iar compania Apple este constienta de problema si o investigheaza.

Oficial, cei de la Apple nu au facut vreo mentiune cu privire la aceasta problema si probabil nici nu vor face daca ea nu va fi prezentata in presa globala. In aceasta idee, daca aveti un terminal iPhone 7 care pierde semnal dupa activare AirPlane Mode, atunci mergeti cu terminalul pentru inlocuire la un Apple Store, sau magazin partener Apple.

“All of a sudden today my iPhone 7 Jet Black model started not getting internet service — can’t make outbound calls or receive calls — even though it showed 4 bars. I then put it in Airplane Mode, and back off, then it showed no service. It got pretty warm in the top right hand corner.

I then took a video of my wife’s iPhone 6s right next to my iPhone 7, put them both in Airplane Mode, and then switched Airplane Mode off and you can see immediately that the iPhone 6s gets signal instantly, and the iPhone 7 just sits there searching. I then took her SIM and put it in my iPhone 7, no luck, put my SIM in her phone, and it got signal right away.”