iOS 10 ingreuneaza salvarea pozelor prin Safari

iOS 10 vine cu o schimbare ce nu bucura foarte multi utilizatori de iPhone, iPad si iPod Touch deoarece ea ingreuneaza salvarea pozelor prin intermediul browserului Safari. In imaginea de mai jos aveti o comparatie intre Safari pe iOS 9(dreapta) si iOS 10(stanga), iar butonul pentru salvarea imaginilor nu mai este disponibil.

Cei dela Apple au inlocuit butonul pentru salvarea imaginilor cu un buton care ne permite sa copiem linkul spre acea imagine, deci acum va trebui sa accesam separat imaginile pentru salvare. Din pacate schimbarea facuta pentru iOS 10 este permanenta si nu exista vreo metoda de a readuce lucrurile la normal, asa ca va trebui sa ne obisnuim cu ea.

ios 10 poze safari

Articolul precedentCum rezolvi problema hissgate a iPhone 7
Articolul următorIata cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store pe 20.09.2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.