iOS 10.0.2 va rezolva o problema a castilor EarPods

Apple a confirmat lansarea iOS 10.0.2 pentru a rezolva problema castilor EarPods, a noului adaptor, dar probabil si cea privind pierderea semnalului GSM.

iOS 10.0.2 este deja in proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, iar prima actualizare ce urmeaza sa fie facuta pentru sistemul de operare va rezolva un bug al castilor EarPods. Mai exact, se pare ca Apple a gandit aceste casti intr-un asemenea mod, incat butoanele de control devin inactive la cateva minute de ascultare de muzica.

Foarte multi utilizatori au inceput sa se planga zilele acestea in legatura cu faptul ca butoanele de control ale castilor EarPods refuza sa mai functioneze. Totul se intampla la cateva minute dupa initierea unei melodii si fara a mai folosi iDevice-ul in vreun fel, muzica ramanand in continuare in redare, in timp ce butoanele nu mai pot fi folosite.

Problema este una similara cu cea despre care v-am vorbit saptamana trecuta, cand v-am spus ca noul adaptor al iPhone 7 si iPhone 7 Plus refuza sa mai functioneze dupa cateva minute. In cazul acestui accesoriu problema este mai mare pentru ca el nu mai reda muzica si trebuie reconectat la portul terminalelor pentru a mai putea fi folosit.

iOS 10.0.2 va rezolva un bug al castilor EarPods

Apple este constienta de toate problemele pe care le au utilizatorii castilor EarPods, asa ca a anuntat lansarea iOS 10.0.2 in perioada urmatoare, probabil saptamana aceasta. Actualizarea va rezolva acest bug, atat pentru castile EarPods, cat si pentru adaptorul Lightning, asa ca utilizatorii ar trebui sa se poata folosi fara probleme de produse.

Desigur ca separat de acest bug, iOS 10.0.2 va aduce si rezolvarea altor probleme raportate de catre oameni, inclusiv cea privind pierderea semnalului pe iPhone 7. Apple actioneaza in general in acest mod, rezolvand la o saptamana dupa lansare problemele utilizatorilor printr-o actualizare pe care o lanseaza pentru sistemul lor de operare.

Acestea fiind spuse, saptamana aceasta ne putem astepta ca iOS 10.0.2 sa isi faca aparitia si sa ne aduca rezolvari pentru probleme.

ios 10.0.2 rezolvari bug

8 COMENTARII

  1. mie acum 10 min mi a intrat iphone ul pe casti wirless si nu mi mai reda in difuzor nimic…nu am asemenea casti,nu l am conectat eu nici macar la cele cu fir..asa din senin m am trezit ca nu se mai auzea nimic…ios 10,iphone 6s plus..a mai patit cineva? ca nu reusesc sa l readuc la normal..am incercat repornire,hard reset…nimic…alte sugestii,va rog??

  2. eu , la fel , iphone 6 s plus , casti cu fir , nu mai pot auzi nimic indiferent daca sunt sunat , ori apelez eu .
    doar daca activez – difuzor- , își revine !