WhatsApp permite mentionarea contactelor in conversatii de grup

WhatsApp Messenger permite mentionarea contactelor in conversatiile de grup, functia fiind lansata noaptea trecuta.

In cursul noptii trecute compania WhatsApp a lansat o actualizare pentru aplicatia folosita in lumea intreaga, ea avand acum functia care permite mentionarea contactelor in conversatii de grup. Mai exact, daca faceti parte din unul sau mai multe grupuri de conversatii, atunci aplicatia WhatsApp va va permite sa mentionati acolo orice participant.

In interfata cu discutiile grupului este suficient sa tastati @, iar WhatsApp va deschide o interfata in care veti putea vedea numele tuturor participantilor la acea conversatie. De acolo veti putea alege persoana pe care doriti sa o mentionati, iar apoi veti putea publica un mesaj care are numele sau mentionat, el devenind public pentru toata lumea.

In momentul publicatii unui asemenea mesaj, persoana mentionata va primi o notificare, deci va fi atentionata cu privire la faptul ca a fost mentionata de catre voi. In aceeasi masura, daca vreo alta persoana va mentioneaza pe voi intr-o conversatie de grup, atunci voi veti fi atentionati printr-o notificare si veti sti ca va trebui sa ii raspundeti.

Aceasta functie a fost testata timp de cateva luni cu utilizatorii programului de testare beta a aplicatiei WhatsApp, iar acum este oferita in lumea intreaga. Activarea functiei a fost facuta prin serverele WhatsApp, deci nu trebuie actualizata aplicatia, ea fiind disponibila pentru toti utilizatorii chiar acum.

whatsapp conversatii grup