WhatsApp Messenger update aduce foarte multe noutati

WhatsApp Messenger este cea mai folosita retea de mesagerie text de pe planeta, in momentul de fata peste 1.1 miliarde de persoane folosind-o lunar, compania Facebook actualizand in cursul noptii trecute aplicatia si iata ce a pregatit nou pentru noi.

Aplicatia WhatsApp Messenger a fost actualizata in principal pentru a aduce o varietate de functii noi care sunt disponibile exclusiv in iOS 10, lansat aseara de catre Apple. Pentru inceput vorbim despre integrarea Siri in WhatsApp, astfel ca putem folosi comenzi vocale pentru a trimite mesaje catre prieteni, sau a initia apeluri telefonice din iPhone.

Mai mult decat atat, putem sa raspundem apelurilor telefonice direct din LockScreen in iOS 10, iar un widget vizibil in lockscreen ne permite sa vedem ce mesaje necitite avem, sau sa ajungem rapid la o fereastra de chat. Separat, WhatsApp ne permite sa retrimitem mesajele primite catre mai multe persoane simultan, lucru imposibil acum.

In interfata pentru trimiterea/retrimiterea mesajelor WhatsApp ne arata acum persoanele cu care discutam cel mai frecvent, iar un buton nou in interfata de chat ne permite sa facem rapid poze sau clipuri video. In final, WhatsApp ne permite sa schimbam rapid intre camera frontala si cea principala cu o simpla apasare dubla facuta pe ecran.

  • When forwarding messages, you can now send to multiple chats at once
  • Ask Siri to send WhatsApp messages or place WhatsApp calls (iOS 10+)
  • Answer WhatsApp calls right from your lock screen, just like a standard phone call (iOS 10+)
  • A new Widget lets you quickly jump to a recent chat or see which chats have unread messages (iOS 10+)
  • Chats you frequently contact now appear when forwarding or sharing messages
  • A new quick forward button on photos and videos in chats
  • When taking photos or videos, double tap your screen to switch between the front and rear cameras

Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

update WhatsApp Messenger