Romania a raportat un Galaxy Note 7 explodat

Un roman a raportat in mod fals la compania Samsung faptul ca terminalul sau Galaxy Note 7 ar fi explodat in timpul folosirii.

Conform companiei Samsung, 26 dintre raportarile facute catre ea privind terminale Galaxy Note 7 ale caror baterii au explodat, s-au dovedit a fi total false. In 12 dintre aceste cazuri problema nu a fost de la terminale, in 7 victimele nu au putut fi contactate, iar in alte 7 incidente clientii au refuzat sa ceara bani, sau au spus ca au aruncat terminalele.

Samsung vorbeste despre 26 de cazuri in care a primit raporturi de la clienti ca terminalele Galaxy Note 7 au explodat, insa nu spune cate dintre cele raportate si de catre presa sunt reale. Cei de la Samsung au spus ca au primit peste 100 de raportari, in total, privind terminale Galaxy Note 7 care au explodat, insa asta era cifra acum cateva saptamani.

Conform celor de la Samsung, inclsuiv un client din Romania a raportat un Galaxy Note 7 explodat, cazul facand parte dintre cele false raportate. Romania face parte din 12 tari in care Samsung a afirmat ca ca a primit raportari false privind terminale Galaxy Note 7 care au explodat, deci au fost multe persoane care au incercat sa profite de situatie.

Un caz fals de Galaxy Note 7 a fost raportat din Romania

In Canada o persoana a folosit o poza cu un Galaxy Note 7 explodat pentru a face o raportare falsa la Samsung, lucru care nu i-a amuzat pe coreeni. In Singapore o alta persoana afirmat ca terminalul Galaxy Note 7 a explodat in timpul folosirii si a fost aruncat intr-o masina, care ar fi luat foc, dar nu a putut prezenta dovezi pentru acest incident.

“In the US, where 1 million devices were recalled, nine such cases were reported. There were three in South Korea, two in France, and one each from the UK, Canada, Singapore, Philippines, Turkey, Vietnam, Croatia, Romania, Iraq, Lebanon, the UAE, and Czech Republic.”

Practic, Samsung incearca acum sa linisteasca lumea si sa arate ca Galaxy Note 7 a avut mai putine probleme decat cele raportate initial, dar ramane de vazut cati vor crede.

galaxy note 7 raport fals romania