iOS 10.1 beta 1 este la fel de rapid ca iOS 9.3.5

iOS 10.1 beta 1 este la fel de rapid ca iOS 9.3.5 in primele teste de performanta, rezultatul fiind unul cu adevarat surprinzator si laudabil.

iOS 10.1 beta 1 este la fel de rapid ca iOS 9.3.5 in 4 teste de performanta pe care le puteti vedea mai jos, performantele oferite de catre compania Apple fiind impresionante. Sitit deja dintr-un test publicat acum o ora ca iOS 10.1 beta 1 este mai rapid decat iOS 10 in performante, iar acum vedem ca diferentele fata de iOS 9.3.5 sunt inexistente.

Partea si ami interesanta este ca in anumite task-uri iOS 10.1 beta 1 este chiar mai rapid decat iOS 9.3.5, iar in altele diferentele dintre cele doua sisteme de operare sunt insesizabile. Vorbim aici despre performantele unui iPhone 5, pe care se vede cel mai bine diferenta intre cele doua sisteme de operare, iar ea nu este in favoarea iOS 9.3.5.

M-as fi asteptat ca iOS 9.3.5 sa fie mai rapid decat iOS 10.1 beta 1 la orice am face pe terminalele noastre, insa iata ca adevarul este complet diferit fata de ceea ce credeam. Apple nu mai gandeste la fel precum acum 1 an de zile si ofera performante mai bune in versiunea noua a iOS decat in cea veche, chiar daca diferentele sunt extrem de mici.

iOS 10.1 beta 1 este la fel de rapid ca iOS 9.3.5

Practic, daca aveti un terminal mai vechi de 3 ani de zile, n-ar trebui sa vedeti diferente in performanta intre iOS 10.1 si iOS 9.3.5, sau ele ar trebui sa fie neglijabile. O situatie de acest gen nu a mai fost intalnita pana acum in cadrul vreunui update majora pentru iOS, asa ca vorbim despre o schimbare de strategie in premiera pentru cei de la Apple.