iOS 10.1 beta 1 – primele impresii

Dupa instalarea iOS 10.1 beta 1 revin cu primele impresii privind performantele si imbunatatirile pe care le aduce pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Aseara am instalat iOS 10.1 beta 1 imediat dupa lansarea sa de catre compania Apple pentru a vedea cum se comporta si ce noutati aduce pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Majoritatea schimbarilor implementate de catre compania Apple reprezinta rezolvari de probleme raportate de catre utilizatori si o singura functie noua oferita Doar pentru iPhone 7 Plus, nu si pentru iPhone 7.

Vorbesc despre rezolvarea problemei care genera pierderea semnalului GSM pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus dupa activarea Airplane Mode, sau a celor privind castile Earpods si adaptorul Lightning. Separat, iOS 10.1 beta 1 aduce noua functie Portrait pentru camera iPhone 7 Plus, aceasta urmand a fi oferita exclusiv pe acest terminal si nu pe altele.

In aceasta idee, pana acum am observat ca iOS 10.1 beta 1 este mai rapid decat versiunea oficiala a iOS 10 lansata de catre compania Apple in cursul saptamanii trecute. Totul se misca mult mai repede in iOS 10.1 beta 1 decat in versiunea anterioara a sistemului de operare, iar acest lucru este destul de surprinzator avand in veder ca ma asteptam la o schimbare complet opusa.

iOS 10.1 beta 1 – primele impresii

Separat de imbunatatirea serioasa a performantelor iPhone 6S Plus, nu am observat vreo alta schimbare notabila existenta in iOS 10.1 beta 1 pentru vechile terminale Apple. Nu erau asteptate functii noi, avand in vedere ca Apple va implementa doar noua functie Portrait pentru iPhone 7 Plus, deci nu trebuia sa va asteptati la altceva nou deocamdata.

Pe de alta parte, nu exista nici probleme noi aparute fata de iOS 10 sau iOS 10.0.1, iar acest lucru este bun pentru ca versiunile respective au fost foarte apreciate de catre utilizatori. Ar fi fost o greseala ca Apple sa lanseze un iOS 10.1 cu probleme, iar versiunea beta 1 pare deocamdata sa fie lipsita de batai de cap de acest gen.

Despre autonomia bateriei iOS 10.1 beta 1 nu va pot spune nimic deocamdata, insa probabil ea va fi usor imbunatatita pana in momentul lansarii versiunii finale.

Voi ce experienta ati avut ?

ios 10.1 beta 1 impresii