eMAG pregateste livrarile iPhone 7

eMAG a inceput sa pregateasca livrarile comenzilor pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus inaintea lansarii oficiale de vineri din Romania.

In aceasta seara cei de la eMAG au inceput sa afiseze in conturile clientilor statusuri de pregatire pentru livrare a comenzilor pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus plasate deja prin aceasta pagina. Fie ca vorbim despre livrare prin curier, sai ridicare de la showroom, cei de la eMAG pregatesc livrarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru clientii care le-au comandat.

In imaginea de mai jos aveti un status pentru un iPhone 7 black care este deja in curs de pregatire pentru livrare prin curier, astfel ca ar trebui sa ajunga vineri la client. Cele care au fost precomandate cu ridicare din showroom-ul eMAG sunt fie in drum spre magazinul cu pricina, fie pregatite pentru a fi livrate acolo in vederea ridicarii de catre client.

Doar unele precomenzi plasate pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus la eMAG au status de pregatire pentru livrare, sau in drum spre showroom, asa ca s-ar putea sa nu vedeti inca informatiile in contul vostru de client. Chiar daca nu le vedeti inca, nu ar trebui sa va temeti deoarece ele ar putea aparea pe parcursul noptii, sau chiar maine.

Daca nici maine dimineata nu vedeti vreo informatie noua privind livrarea iPhone 7 de la eMAG, atunci puteti suna serviciul de relatii cu clientii pentru a cere informatii privind livrarea. Teoretic toate cele 500 de terminale precomandate in cursul zilei de vineri ar trebui sa fie livrate vineri, sau sa poata fi ridicate incepand de vineri.

Nu stiu in ce situatie se afla comenzile de la Orange pentru iPhone 7, dar ar trebui sa fie tot in pregatire pentru livrare. Separat, dimineata v-am spus si ce baterie externa va fi oferita gratuit cu iPhone 7 de eMAG.

emag livrare iphone 7