iOS 10.1 public beta a fost lansat

La doar o zi dupa lansarea iOS 10.1 beta 1, compania Apple a lansat acum si iOS 10.1 public beta pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga. V-am spus ieri ca acest build ar trebui sa fie lansat abia maine, insa cei de la Apple par sa se fi razgandit si il ofera incepand de astazi pentru toti cei interesati sa se bucure de el.

Acest iOS 10.1 public beta 1 este identic cu iOS 10.1 beta 1 oferit de catre compania Apple ieri, deci daca ati instalat acea versiune, nu are rost sa va mai complicati cu aceasta. Modificarile facute in ambele sunt exact aceleasi, deci ar trebui sa beneficiati de aceeasi experienta pentru a folosi terminalele voastre in urmatoarele zile.

V-am spus astazi ca iOS 10.1 beta 1 este mai rapid decat iOS 10, dar si ca diferente fata de iOS 9.3.5 nu exista, deci veti beneficia de o versiune foarte rapida a iOS. Separat de aceasta imbunatatire majora, compania Apple a implementat si functia Portrait pentru iPhone 7 Plus, aceste doua schimbari fiind singurele oferite de catre americani.

In momentul de fata puteti instala iOS 10.1 public beta 1 prin sistemul Actualizare Software, Software Update, daca aveti vechiul profil pentru iOS 10 beta inca instalat. Puteti gasi meniul de instalare in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

UPDATE: macOS Sierra 10.12.1 public beta 1 a fost lansat deasemenea.

ios 10.1 public beta 1