iPhone 7 are probleme cu sunetul apelurilor telefonice

iPhone 7 are probleme cu sunetul in timpul apelurilor telefonice, conform unor utilizatori care au cumparat terminalul saptamana trecuta.

9

Se pare ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus au probleme cu sunetul redat in timpul apelurilor telefonice, sau cel putin asta sustin unii recenti posesori ai noilor smartphone-uri Apple. Conform acestora, interlocutorii lor se aud foarte incet, distorsionat, sau ca si cum ar vorbi de la o distanta foarte mare de terminalul pe care il folosesc.

Plangerile privind sunetul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in timpul apelurilor telefonice sunt documentate in cadrul forumului de discutii al companiei Apple. Cei din Cupertino sunt constienti de aceasta problema si le recomanda utilizatorilor sa citeasca o pagina de informatii generice privind problemele cu sunetul in timpul apelurilor telefonice.

In general, rezolvarea pare sa fie o simpla ajustare a volumului in timpul unui apel telefonic, insa aceasta modificare nu functioneaza chiar intotdeuana pentru utilizatorii iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Se pare ca de vineri incoace exista foarte multe persoane care se plang pe forumurile de discutii ale Apple despre aceasta problema, dar nu se stie daca ea este una software sau hardware.

iPhone 7 are probleme cu sunetul in timpul apelurilor telefonice

Apple foloseste cel putin un microfon pentru anularea zgomotelor ambientale, iar problema ar putea fi legata de acesta/acestea, o calibrare proasta putand deregla functionarea lor. Daca aceasta este situatia, atunci cei de la Apple ar putea rezolva problema printr-o simpla actualizare software, iar iOS 10.1 ar putea fi rezolvarea pe care lumea o asteapta.

“So we just got 2 new iPhone 7 Plus’ and I am noticing that the incoming call audio quality on both sounds strange.  I have the Apple leather case on the phone and incoming audio sounds distant.  Like it is coming from behind the phone or something.  It almost sounds like the phone is on speaker phone but it isn’t.  Turning the volume down helps a bit but it seems off. “

In trecut terminalele iPhone au mai avut probleme cu calitatea sunetului in timpul apelurilor telefonice, asa ca aceste probleme pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu sunt o premiera. Avand in vedere ca nu foarte multa lume se plange din cauza acestor probleme, cei de la Apple nu o vor recunoaste public, dar sigur o vor rezolva.

iphone 7 problema sunet apel