Descarca iOS 10.0.2 pentru iPhone sau iPad

Descarca iOS 10.0.2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch chiar in momentul de fata prin firmware-urile care sunt puse la dispozitie mai jos.

iOS 10.0.2 a fost lansat cu doar o ora in urma de catre compania Apple, iar acum orice posesor de iPhone, iPad sau iPod Touch poate instala actualizarea in terminalele proprii. Vorbim despre o actualizare menita sa rezolve diverse probleme de functionare ale iDevice-urilor Apple, cei din Cupertino grabindu-se sa repare buguri raportate de utilizatori.

Vorbim intai despre probleme ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, mai exact cele privind pierderea semnalului cand este activat Airplane Mode, sau imposibilitatea de a mai utiliza castile Earpods sau adaptorul Lightning. Mai mult decat atat, Apple a rezolvat o problema a aplicatiei poze, sau una privind extensiile pentru anumite aplicatii pentru iOS 10.

iOS 10.0.2 poate fi instalat cel mai usor prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software, acesta putand fi accesat prin Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software. Desigur ca daca nu aveti spatiu suficient in terminale, atunci veti avea nevoie de un ipsw, iar acest articol va ajuta in acest sens.

Descarca iOS 10.0.2 pentru iPhone sau iPad

descarca ios 10.0.2

Mai jos aveti toate link-urile spre firmware-urile existente in baza carora puteti descarca iOS 10.0.2 pe iPhone si iPad :