iOS 10 Mesaje are 1650 de aplicatii disponibile

Noua aplicatie Mesaje, Messages, a iOS 10 are implementat un sistem care permite dezvoltarea de aplicatii speciale care ne ofera diverse functii pentru ea. De la stickere si pana la aplicatii cu poze, clipuri video, sau care se interconecteaza cu alte aplicatii din terminalele noastre, exista in total 1650 de aplicatii pentru aplicatia Mesaje din iOS 10.

Da, ati citit bine, vorbim despre 1650 de aplicatii publicate in aproape doua saptamani doar pentru aceasta aplicatie Mesaje a iOS 10, isna 75% dintre ele sunt cu stickere. Practic, acum in AppStore-ul aplicatiei Mesaje a iOS 10 puteti gasi aproape orice sticker v-ar trece prin minte, unele dintre aplicatii fiind distribuite gratuit, in timp ce altele trebuie cumparate.

1251 de aplicatii pentru iOS 10 Mesaje sunt reprezentate de stickere, iar restul de 402 reprezinta jocuri, aplicatii pentru informatii si altele asemenea. Din total, doua treimi sunt platite si doar o treime sunt gratuite, deci multi dezvoltatori se asteapta ca utilizatorii de iDevice-uri sa plateasca pentru aplicatii care au diverse personaje amuzante in ele si nimic mai mult.

Partea si mai interesanta este ca desi 86% dintre aplicatii costa doar 1 euro, 12% costa 2 euro, 1% costa 3 euro si doar o singura aplicatie costa 4 euro. Lasand la o parte aplicatiile cu sticker,e din restul de 402 titluri, jocurile reprezinta aproape un sfert, iar restul sunt impartite intr-o varietate de categorii pe care le puteti vedea in tabelele de mai jos.

aplicatii ios 10 mesaje

aplicatii ios 10 mesaje 1