Galaxy Note 7 – supraincalzire si descarcare in timpul incarcarii

Unitatile inlocuitoare ale Galaxy Note 7 nu mai explodeaza in timpul incarcarii, insa se supraincalzesc si pierd baterie in timp ce se incarca.

Galaxy Note 7 pare sa fie aproape de a trece total peste problemele cu bateriile care explodeaza, insa unitatile inlocuite de catre Samsung par sa vina cu alte probleme. Mai exact, unii utilizatori care au primit unitatile inlocuitoare reclama faptul ca acestea s-ar supraincalzi in timpul incarcare si ca de fapt ele s-ar descarca in timp ce se incarca.

Deocamdata doar clientii Samsung din Coreea de Sud au raportat problema, desi Samsung a schimbat si aproximativ 500.000 de Galaxy Note 7 inclusiv in SUA. Acesti clienti au raportat ca noile terminale se incalzesc mai puternic decat cele vechi si ca descarcarea in timpul incarcare se intampla frecvent, dar desigur ca nu este normala.

Nu se stie docamdata daca numarul clientilor afectati este foarte mare, insa cei de la Samsung investigheaza si aceasta noua problema a Galaxy Note 7. Coreenii afirma ca problemele ar fi izolate, insa ele au fost preluate de catre presa locala, deci nu sunt chiar atat de mici precum ar vrea compania sa le faca sa para in momentul de fata.

Dac situatia este una grava, atunci vorbim despre o noua lovitura majora pentru cei de la Samsung, ei abia convingand lumea sa uite de problemele bateriilor care explodeaza. Aceste noi probleme cu unitatile inlocuitoare ale Galaxy Note 7, daca sunt reale, ar putea face intr-adevar uitat dispozitivul, care si asa va avea probleme mari in a recastiga increderea consumatorilor.

“Plangerile clientilor Samsung cu privire la bateriile inlocuitoare pentru Galaxy Note 7 care s-ar supraincalzi si pierde energie in timpul incarcarii ameninta sa complice rechemarea fara precedent al smartphone-ului de top. Samsung a recunoscut astazi ca in Coreea de Sud exista persoane care se plang din cauza acestor probleme si ca ele sunt investigate.”

galaxy note 7 supraincalzire descarcare incarcare