Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy S8 vine cu chip grafic potent

Samsung Galaxy S8 vine cu chip grafic potent

Samsung Galaxy S8 va avea chip Exynos 8895 si placa grafica Mali-G71, conform documentelor preluate de la un manager Samsung care incerca sa le fure.

Samsung Galaxy S8 va rezolva marea problema a terminalelor Android si unul dintre punctele slabe in orice comparatie cu iPhone, placa grafica integrata in smartphone-uri. Conform unor informatii aparute ieri, Samsung Galaxy S8 ar urma sa foloseasca un chip Exynos 8895 si o placa grafica Mali-G71, acestea urmand a oferi performante de top.

Informatia vine de la un manager Samsung care a fost arestat in timp ce incerca sa fure documente ce contineau informatii privind componentele care urmeaza sa fie folosite in Samsung Galaxy S8. Conform raportului politiei, in acele documente se gaseau informatii cu privire la utilizarea acelui chip Exynos 8895 si a placii grafice Mali-G71 in Samsung Galaxy S8.

Noul chip grafic al Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie cu de pana la 1.8 ori mai puternic decat cel Mali-T880 MP12 folosit in Samsung Galaxy S7 cu al sau chip Exynos 8890. Mai mult decat atat, acest chip grafic al Samsung Galaxy S8 ar urma sa fie si mai rapid decat cel integrat in Snapdragon 830, deci vorbim despre un plis major pentru coreeni.

Samsung Galaxy S8 va avea un chip Exynos 8895 si o placa grafica Mali-G71

Chip-ul grafic Mali-G71 foloseste noua arhitectura Bifrost a celor de la ARM, ea fiind pregatita pentru performante ridicate in redarea de filme 4K, dar si in folosirea realitatii virtuale. Mai mult decat atat, arhitectura este compatibila cu Vulkan, OpenGL Es 3.2, GPU Compute si API-urile RenderScript ale platformei Android, deci aduce o multime de beneficii.

Placa grafica Mali-G71 functioneaza un baza unui chip de 16nm, este tactata la 850 MHz si are o latime de banda de pana la 27.2 Gbps, deci dublu fata de ceea ce ofera Samsung Galaxy S7. Noua placa grafica performanta i-ar permite companiei Samsung sa implementeze un ecran 4K in Samsung Galaxy S8 pentru a oferi o experienta VR mai buna, dar informatia nu este 100% sigura.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat de catre compania Samsung la inceputul anului viitor, deci pana atunci vom afla mult mai multe informatii in legatura cu terminalul.

Samsung Galaxy S8 problema android

 • sync

  Ce tare poate arata prototipul din imagine! 😍

 • tomi

  nu ar fi rău dacă ar fi Adevărat.. poate așa se Trezește și hApple.

 • Viorel Predatorul

  Dacă va avea consum prea mare, nu mulțumesc!

 • Mr. Tambourine Man

  Dacă nu baga și Apple un display 26k sunt neseriosi. Și 24 gb ram

 • amfetamin

  Poza asta apare de fiecare data cand e vorba ca apare un nou Samsung.

 • amfetamin

  Bravo,din pacate majoritatea nu gandesc asa ca tine,multi vor numai specs-uri pompoase implementate fara cap.

 • George 89

  Avand in vedere situația cu NOTE 7 nu cred ca se va întâmpla cu S8 , bateriile cred ca vor fi supuse că în cazul lui NOTE 7 unui test calitativ , pentru a se asigura că totul e asa cum trebuie

 • Viorel Predatorul

  Thanks! Aș vrea mai mult, doar dacă aș avea prea puțin. Am mai dat un exemplu odată: dacă merg la un restaurant unde sunt mulțumit, și unde porțiile de mâncare sunt așa de mari încât mereu rămâne mâncare în farfurie, atunci nu voi căuta alt restaurant care oferă porții și mai mari.

 • amfetamin

  O sa deschida Angry Birds asa de repede ca vor zbura instant toate penele de pe saraca pasare,sa vezi ce umilinta isi va lua Apple!

 • Mr. Tambourine Man

  Bun. Acum poți să te duci liniștit la culcare. Dar nu uita Note-ul în priza sau pune măcar un stingator lângă pat

 • lucian .130

  Gluma cu stingătorul a cam expirat, altceva nu aveți? Am iphone 7 și parca am tot Iphone 6s, plictisit de ios 10 ca îl testez de la beta 1, aceleași setări de ani de zile doar ca le mai schimba pozitia, plictisit de iphone 7 ca tot ce am în 7 am avut și în 6s fara diferențe la performante, ecranul e mai bun doar ca e mai colorat, rezoluția oricum e aceeași, iar faza ca ecranul e cel mai luminos dintre toate ecranele din lume nu îmi pasa ca oricum luminozitatea este la 50% din cauza bateriei (doar aici pe idevice ne-a învățat asta). Camera o folosesc rar, iar dacă este rezistent la apa cine naiba iese afara în ploaie sa îl folosească, poate doar în reclame se iese cu bicicleta în ploaie. Pe ce naiba am dat banii ăștia? Dacă nu erau aplicațiile pe care le-am cumpărat, investind în ele rămân blocat în ecosistemul Apple.

 • Vlad

  Probabil placa grafica va consuma mai puțin decât actuala placa din s7 ,uite la nvidia si amd ,o nouă generație de placi mai puternice care consumă mai puțin decât generatiile anterioare ,în privința ecranului este simplu ,un ecran 4k este foarte bun pentru VR si probabil vor implementa un sistem de schimbare al rezoluției.

 • Dan

  Asta o sa fie bomba…nucleară

 • amfetamin

  E evoluția fireasca a lucrurilor,tu ce ai vrea sa fie dual-core si 1 gb ram si peste 10 ani? Nici iOS 10 nu mai e ce a fost iOS 1,are funcții noi ca de nu mergea si pe iPhone 2G.

 • Viorel Predatorul

  Super, ce pot spune… Rămân la idea că în situația în care nu simți lipsa a ceva, nu ai neapărat nevoie de acel ceva. Există o excepție, și anume că progresului tehnologic e obligatoriu, pentru că așa evoluează lucrurile. Dacă azi nu ți se pare util ceva anume, poate că în viitorul apropiat va fi.