Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – te motiveaza sa asculti muzica folosindu-i difuzoarele

iPhone 7 – te motiveaza sa asculti muzica folosindu-i difuzoarele

iPhone 7 are difuzoare stereo, iar puterea lor te va motiva sa asculti muzica, sa vezi filme, sau sa te joci.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au, dupa cum stiti, difuzoare stereo, compania Apple oferindu-ne in sfarsit posibilitatea de a asculta muzica, sau de a vedea filme asa cum trebuie. Unul dintre difuzoare a ramas in partea inferioara a carcasei, celalalt fiind integrat in partea superoara a acesteia, mai exact in difuzorul folosit pana acum doar pentru apeluri, intregul locas fiind largit.

V-am aratat diverse clipuri video in care erau facute comparatii intre difuzorul iPhone 7 si cel al altor smartphone-uri, iar ceea ce ati vazut acolo, probabil v-ati lamurit ca se aplica in realitate. Este fara dubiu faptul ca iPhone 7 reda sunetele mult mai puternic prin difuzoarele sale stereo decat iPhone 6S prin difuzorul sau singular si vorbim aici despre un upgrade major.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt capabile sa redea sunetele la peste 100 dB, conform unor teste, puterea fiind enorma, daca ne gandim ca vorbim despre difuzoare de smartphone-uri. Diferenta fata de iPhone 6S este pana in 10% in teste, insa in viata reala o veti resimti ca fiind mai puternica, iPhone 7 reusind sa acopere intr-o anumita masura iPhone 6S.

iPhone 7 si difuzoarele stereo

Foarte multi fani Apple au cerut implementarea unor difuzoare stereo in iPhone, iar cei din Cupertino au decis intr-un final sa ofere aceasta functionalitate pentru noi. Din ceea ce am experimentat pana acum, cred ca majoritatea dintre voi veti fi multumiti de ceea ce ofera aceste difuzoare stereo, in special pentru a asculta muzica in terminalele voastre.

In ceea ce priveste calitatea sunetului, vorbim despre o usoara imbunatatire fata de iPhone 6S, insa totul depinde in principal de muzica ascultata. Nu avem specificatii tehnice pentru cele doua difuzoare, insa daca ascultati melodii de calitate inalta, ele vor fi redate mult mai clar decat cele de pe YouTube, sau diverse servicii de streaming online.

Parerea mea este ca difuzoarele stereo din iPhone 7 si iPhone 7 Plus aduc avantaje majora pentru a asculta muzica, a vedea filme, insa daca va jucati mult, atunci veti fi si mai entuziasmati de experienta pe care o veti resimti.

iPhone 7 plus difuzoare stereo

 • VaiDeCapulTau

  zaone, te motiveaza sa nu-l iei in serios vazandu-i tocurile.

 • Srb Srb

  Da este un plus. Pana acuma de fiecare data l-am si auzit chiar daca eram in magazine/galagie etc. Apple rulz

 • RahatPeFațaLui0ne

  Se aude pe draq faggots. Nu pot sã cred că aplecați urechea la ce zice acest jeg de om, auzi la manel, te motivează să ascutli muzică folosindu-i difuzoarele.

 • Mr. Tambourine Man

  De ce nu te tratezi?

 • sync

  Pt cei ce au iph7..
  Se poate compara cu soundul HTC??

 • Srb Srb

  cu cele actuale da,cu Htc beats nu

 • Uka

  ip7 se aude mult mai bine decat htc 10! Sunetul este impecabil! Dar pe partea cealalata pentru a reda sunetul asa, puterea absorbita din baterie este mult mai mare! Implicit bateria se duce mult mai repede daca asculti radio sau youtube!

 • Marius

  Intr-adevar, sunteul este ceva mai bun pe 7 decat pe 6s. TIDAL HiFi (flac 1411 kbps) nu mi se pare foarte bun. Parca suna mai ok Spotify (aac 320 kbps). In schimb e Ceva mai ok in casti (B&O h6)