iPhone 7 poate fi folosit cu manusi ?

iPhone 7 poate fi controlat cu manusi touch, noul buton Home tactil raspunzand la atingeri, chiar daca nu "simte" contactul cu pielea.

Una dintre schimbarile iPhone 7 care parea sa stea la baza unui potential scandal in lumea Apple avea la baza faptul ca butonul tactil al noului smartphone nu ar functiona cu manusi. Mai exact, utilizatorii care folosesc manusi tactile iarna ar fi ramas fara posibilitatea de a mai debloca terminalul folosind butonul tactil, fara a utiliza Touch ID.

Cineva ar fi descoperit ca noul buton Home tactil devine functional doar daca inelul Touch ID din jurul sau simte contactul cu pielea umana si activeaza mai apoi butonul Home. Ei bine, in clipul video de mai jos puteti vedea ca butonul Home tactil al iPhone 7 functioneaza fara probleme chiar daca aveti o pereche de manusi pe maini, atat timp cat ele sunt tactile.

Eu am folosit o pereche de manusi Cellular Line similare cu acestea, insa teoretic orice fel de manusi folositi, ele vor functiona la fel de bine cu iPhone 7, asa cum faceau in trecut cu alte terminale iPhone.