De ce este bine ca Apple actualizeaza des iOS

Apple actualizeaza foarte des sistemul de operare iOS pentru a rezolva problemele de functionare sau securitate si a imbunatati experienta utilizatorilor.

In ultima vreme compania Apple a inceput sa actualizeze foarte des sistemul de operare iOS, dupa cum prea bine ati observat si voi, insa am sesizat ca nu multe persoane sunt multumite de acest lucru. Am observat in comentarii ca unele persoane sunt nemultumite din cauza faptului ca Apple isi actualizeaza prea des sistemul de operare iOS.

Aceste actualizari dese sunt comparate cu cele ale Windwos si se face in mod gresit asocierea cu problemele pe care le are sistemul de operare Android, dar care nu este actualizat atat de des. Este adevarat ca Apple lanseaza o data la una sau 2 saptamani cate o actualizare pentru iOS, insa acest lucru este foarte bun dintr-o varietate de puncte de vedere.

Mai mult decat atat, compania Apple testeaza in versiune beta si mai toate actualizarile majore pentru sistemul de operare iOS, permitandu-le si utilizatorilor obisnuiti sa faca acest lucru. Apple si-a schimbat radical strategia de dezvoltare a iOS in urma problemelor foarte serioase avute cu iOS 8 in 2014 si 2015, iar asta ne-a adus in acest punct.

De ce este bine ca Apple actualizeaza des iOS

Din punctul meu de vedere, si al multor altora, actualizarile dese pentru iOS sunt foarte bune deoarece aduc rezolvari pentru problemele sistemului de operare, dar si functii noi. Actualizarile dese sugereaza faptul ca Apple este atenta la problemele serioase ale sistemului de operare iOS si ca incearca sa ofere cea mai buna experienta pentru utilizatori.

Actualizarea sistemului de operare iOS poate fi facuta in doar cateva minute cu minime batai de cap pentru utilizatori, sau poate fi programata pentru a fi facuta peste noapte. Apple a gandit sistemul de Actualizare Software, Software Update, intr-un asemenea mod incat procedura este facuta fara ca utilizatorii sa fie foarte deranjati.

Actualizarea constanta a unui sistem de operare are menirea de a imbunatati constant experienta de utilizare si a rezolva probleme de functionare, sau de securitate. In aceasta idee ar trebui sa va bucurati ca Apple lucreaza in mod activ pentru a tine iOS-ul securizat si fara probleme, platforma Android neavand producatori atat de dedicati.

ios actualizare software