Galaxy S8 – ecran 4K, procesor de 3.2 GHz, 6 GB RAM, baterie de 4200 mAh

Specificatiile Samsung Galaxy S8 au fost dezvaluite si vorbim despre un ecran 4K, procesor octa-core de 3.2 GHz, baterie de 4200 mAh si 6 GB RAM.

Specificatiile Samsung Galaxy S8 au fost dezvaluite in cursul noptii trecute prin intermediul retelei de socializare Weibo, sursa tuturor informatiilor privind smartphone-uri inca nelansate. Avand in vedere ca vorbim despre informatii care inca nu au fost confirmate in vreun fel sau altul, ar trebui sa le priviti ca simple zvonuri si nu ca informatii 100% reale.

Conform informatiilor dezvaluite in cursul noptii trecute, Samsung Galaxy S8 ar urma sa aiba un ecran 4K implementat de catre coreenii de la Samsung. Vorbim despre un ecran cu diagonala de 5.2 inch a carui rezolutie ar trebui sa fie de 4096 x 2160 pixeli, cu mult peste ceea ce ofera majoritatea smartphone-urilor de top acum.

Acest ecran 4K ar urma sa fie sustinut de catre un chip Qualcomm Snapdragon (830) octa-core cu o parte dintre nuclee tactate la frecventa de 3.2 GHz, 6 GB RAM urmand a fi deasemenea disponibili. Avand in vedere rezolutia foarte mare a ecranului, procesorul si RAM-ul vor conta extrem de mult in experienta pe care o vor avea utilizatorii Android cu el.

Samsung Galaxy S8 – ecran 4K, procesor de 3.2 GHz, 6 GB RAM si baterie de 4200 mAh

Pentru un ecran atat de bun, cei de la Samsung intentioneaza sa implementeze si o baterie de 4200 mAh, suficienta pentru a sustine procesorul mai puternic si cantitatea mai mare de RAM. Desigur ca scannerul pentru retina va fi disponibil pentru terminal impreuna cu un cititor de amprente, dar si un mini-proiector, daca informatiile sunt credibile.

Partea cu adevarat interesanta este ca Samsung Galaxy S8 ar urma sa aiba o camera de 30 de megapixeli integrata de catre Samsung, plus una frontala de 9 megapixeli. Vorbim despre un salt major fata de ceea ce avem acum, dar de inteles, avand in vedere ecranul 4K care ar trebui sa se regaseasca in viitorul dispozitiv al coreenilor.

Cu un pret estimat de 780 de euro, Samsung Galaxy S8 se anunta fi un competitor serios pentru iPhone 7S, iPhone 8, sau oricum va numi Apple viitorul model al iPhone-ului aniversar. Desigur ca nimeni nu stie cat de reale sunt specificatiile, insa ele sunt cu adevarat impresionante si probabile pentru implementare, in acest moment.

galaxy s8 specificatii