YouTube Go – vezi clipuri YouTube offline

YouTube Go va permite descarcarea de clipuri video YouTube pentru vizualizare offline, dar si partajarea lor intre smartphone si tablete.

YouTube Go este o aplicatie dezvoltata chiar de catre compania YouTube pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea urmand a ne permite sa vizualiza clipuri video chiar si atunci cand nu avem o conexiune de internet. Miscarea este una interesanta care le va permite utilizatorilor sa descarce clipurile video YouTube in terminale pentru a le urmari chiar si cand nu au o conexiune de internet.

Acest mod offline al YouTube Go ne permite sa programam descarcarea clipurilor video pentru a le vedea urmatoarea zi, aplicatia afisand o imagine animata care ne va convinge sa descarcam, sau nu acel clip. Daca ne hotaram sa-l descarcam, atunci YouTube Go ne va afisa si dimensiunea clipului video in diversele rezolutii disponibile, asa ca stim cat spatiu avem nevoie in terminale, dar si cat trafic de date vom face in timpul descarcarii.

Dupa descarcare, clipurile video din YouTube Go vor putea vi urmarite fara a genera vreun cost pentru descarcarea de pe internet, dar vor putea fi si partajate cu alte terminale. Aplicatia YouTube Go va avea un modul care va permite trimiterea clipurilor video catre orice alte terminale folosind Bluetooth, fara a genera trafic suplimentar de date.

YouTube Go – va permite vizualizarea de clipuri  video YouTube offline

Aplicatia YouTube Go reprezinta o miscare de distantare de strategia anterioara a YouTube vis-a-vis de aplicatiile care permiteau descarcarea clipurilor video pentru a fi urmarite offline pe smartphone sau tablete. Lansand o aplicatie de acest gen, YouTube le va permite in sfarsit utilizatorilor sa evite costurile suplimentare generate de vizualizarea clipurilor video.

“While most of today’s launches focus on Google users in India, we have learned that building for mobile-first countries ends up helping the world’s first-billion users as well. One example: India inspired us to make Maps Offline — a way to download a map to your phone so you can navigate around town even without a data connection. But now people around the world, especially in the U.S. and Europe, are using offline maps to get seamless navigation in mountainous areas or patches in urban centers where connectivity cuts out. Building for India and other countries where the next billion Internet users are coming online not only improves their experiences, it gives us better ideas that work for everyone.”

Cei de la Google au anunta ca aplicatia va fi lansata initial doar in India, insa SUA si Europa sunt deasemenea pe lista pentru lansarea aplicatiei YouTube Go, desi nu se stie cand se va intampla acest lucru.

youtube go descarcare video

youtube go partajare video