iPhone 7 si noul cititor de amprente

Noul Touch ID din iPhone 7 si iPhone 7 Plus citeste cu o acuratete mai mare amprentele si genereaza mult mai putine erori la deblocare.

Desi compania Apple nu a specificat acest lucru in conferinta pentru prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cele doua noi smartphone-uri au un Touch ID imbunatatit in butonul Home. Vorbim despre un cititor de amprente care ofera o experienta mult mai buna in folosirea zilnica, sau cel putin aceasta a fost experienta mea pana in momentul de fata.

Noul Touch ID din iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu este mai rapid decat cel din iPhone 6S, sau cel putin acest lucru nu este sesizabil usor la deblocarea obisnuita a terminalelor. In ciuda acestui lucru, noul Touch ID implementat in iPhone 7 si iPhone 7 Plus este mai exact in a citi amprentele noastre, deci are mai putine erori la deblocare fata de iPhone 6S.

Vorbim aici despre o scadere a timpului necesar pentru scanarea initiala a unei amprente in timpul procesului de setare al Touch ID, dar si despre deblocari fara la fel de multe probleme. In iOS 9 si iOS 10 beta am avut foarte multe probleme cu Touch ID pe iPhone 6S Plus, insa pe iPhone 7 Plus totul se desfasoara extrem de rapid si de exact, asa cum ar si trebui sa fie procedura in mod normal.

iPhone 7 si noul Touch ID – experienta mea

Veti observa imbunatatirile aduse pentru Touch ID chiar din momentul in care veti seta primele amprente pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, daca nu aveti unele setate. In cazul in care folositi un backup, atunci veti observa diferenta cand vine vorba despre deblocarea terminalelor noastre, numarul de citire gresite urmand a scadea in consecinta.

Avand in vedere ca Apple nu a spus nimic despre imbunatatirile Touch ID, vorbim probabil fie despre un cititor de amprente mai evoluat, fie despre modificari software. Indiferent care este situatia, noul hardware functioneaza mult mai bine decat cel anterior, iar acest lucru il veti sesiza imediat dupa ce veti incepe sa va folositi terminalele.

Voi ce experienta ati avut cu Touch ID pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus ?iPhone 7 Touch ID