eMAG a livrat iPhone 7 cu o drona

eMAG a livrat un iPhone 7 cu o drona in Bucuresti, marcand prima livrare cu un asemenea aparat facuta de catre vreun magazin online din Romania.

eMAG a reusit sa faca o premiera in Romania pentru lansarea iPhone 7, asa ca un client norocos si-a primit terminalul direct dintr-o drona care i-a aterizat in curte in mijlocul noptii. Clientul respectiv a ales livrarea in 2 ore pentru iPhone 7, asa ca eMAG a alesa sa lanseze noul serviciu de livrare cu drona pentru a-i aduce clientului noul smartphone Apple.

Aceasta este prima oara cand un magazin din Romania livreaza vreun produs folosind o drona, iar alegerea iPhone 7 cu siguranta nu a fost intamplatoare din partea celor de la eMAG. Intreaga livrare a fost filmata de catre eMAG, atat din Drona, cat si de la fata locului, iar in clipul video de mai jos puteti vedea intreaga actiune.

eMAG a afirmat ca a livrat 75% dintre precomenzile pentru iPhone 7 facute in Romania, iPhone 7 Plus neajungand in stocul magazinului online. Unul dintre, probabil, miile de terminale iPhone 7 livrate de catre eMAG a ajuns prin drona la client, iar probabil in perioada urmatoare vom vedea si alte actiuni de acest gen.

Deci, ce parere aveti despre serviciul de livrare prin drona ? Daca sunteti interesati de iPhone 7 si iPhone 7 Plus de la eMAG, ei bine le puteti precomanda din aceasta pagina.

Produs spectaculos, primire spectaculoasă. Un client norocos, care a ales serviciul de livrare rapidă în două ore, a văzut cum noul lui iPhone 7 aterizează, la propriu, în fața casei. Cum a decurs întreaga acțiune vedeți în video: