Baterii externe de la 15 LEI la eMAG

O baterie externa va poate prelungi serios autonomia propriului smartphone, iar daca erati in cautarea unui asemenea accesoriu, ei bine cei de la eMAG le au la reducere la preturi care incep de la 15 LEI in aceasta pagina. Vorbim despre foarte multe modele de baterii externe care va pot prelungi autonomia smartphone, reducerile fiind de pana la 57%.

Niciun producator de smartphone nu a reusit pana acum sa lanseze un terminal care sa isi multumeasca pe deplin clientii in ceea ce priveste autonomia bateriei oferita. In aceasta idee, bateriile externe sunt extrem de utile in a ne mentine terminalele in functiune in ciuda faptului ca in mod obisnuit ele abia rezista o zi sau o zi si jumatate de utilizare.

Desi multi producatori recomanda dezactivarea multor functii pentru a creste autonomia bateriei, o baterie externa este mult mai utila, iar cei de la eMAG va ajuta sa cumparati una la pret foarte bun. Indiferent de bateria externa aleasa, toate au conector USB si permit conectarea unui cablu Lightning pentru iPhone, sau a oricarui alt cablu USB pentru smartphone.

Baterii externe de la 11 LEI la eMAG

Indiferent de bateria externa pe care v-o doriti, recomandarea mea este sa alegeti una care are o capacitate mare de stocare a energiei pentru a va oferi cat mai multa autonomie. In cazul bateriilor mai ieftine, alegeti-o pe cea cu cat mai multi mAh pentru a fi siguri ca veti beneficia intr-adevar de o capacitate de incarcare suficient de mare.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti taote bateriile externe pe care cei de la eMAG le au disponibile la pret redus in momentul de fata, asa ca aveti unde alege orice va doriti.

emag reduceri baterii externe