iPhone 8 ar putea avea carcasa din ceramica

iPhone 8 ar putea avea o carcasa fabricata din ceramica, Apple intentionand sa foloseasca acelasi material precum la Apple Watch 2.

Umbla un zvon zilele acestea conform caruia iPhone 8 ar putea avea carcasa fabricata din ceramica, eventual de culoare alba, precum recent lansatul Apple Watch 2 al Apple. Informatia a fost publicata acum cateva saptamani de unele surse asiatice, insa revine acum in atentia lumii dupa ce ieri un angajat Apple a afirmat ca iPhone 8 va fi denumirea noului smartphone.

Apple Watch 2 cu carcasa sa din ceramica alba a generat foarte mult interes din partea utilizatorilor, compania Apple folosind pentru prima oara un asemenea material intr-un produs. Desi are un pret de vanzare de peste 1000 de dolari, Apple Watch 2 cu carcasa ceramica a inregistrat vanzari destul de bune dupa lansare si probabil va continua sa o faca.

Folosirea ceramicii in Apple Watch 2 a fost dezvaluita dupa ce au aparut primele zvonuri privind intentiile Apple de a folosi ceramica pentru carcasa iPhone 8. Desi cele mai credibile zvonuri spun ca Apple vrea sa foloseasca sticla pentru carcasa iPhone 8, se pare ca exista posibilitatea ca si o carcasa din ceramica sa fie folosita de catre compania americana pentru terminal.

iPhone 8 ar putea avea carcasa din ceramica

Pana acum au fost lansate pe piata o serie de smartphone-uri care au carcasa fabricata din ceramica, deci Apple nu ar veni cu ceva nou daca ar folosi acest material pentru iPhone 8. In ciuda acestui lucru, cu siguranta vor fi extrem de multi utilizatori dornici sa cumpere un asemenea produs, materialul in sine fiind inedit pentru un smartphone.

Un iPhone 8 cu o carcasa ceramica ar fi mai scump decat si-ar imagina multa lume, iar asta pentru ca Apple nu va avea o sarcina usoara de a prelucra acest material. In aceasta idee, exista posibilitatea ca Apple sa gandeasca la fel ca anul acesta si doar anumite modele ale iPhone 8 sa fie vandute cu o carcasa ceramica.

Avand in vedere ca iPhone 8 este un smartphone atat de important, fiind lansat la 10 ani de la aparitia primului iPhone, cu siguranta vom afla foarte multe detalii despre el in urmatoarele luni. Cred ca vom sti la fel de multe despre el la fel cum am stiut si despre iPhone 7, asa ca mai avem doar 1 an de asteptat.

iphone 8 carcasa ceramica