Eddy Cue si interviul cu Bruce Springsteen

Bruce Springsteen este unul dintre cei mai cunoscuti artisti americani, iar recent el si-a lansat o carte de memorii numita Born To Run, iar cei de la Apple i-au acordat atentia necesara. Mai exact, Eddy Cue, vicepresedinte senior al Apple, a organizat un interviu in Apple Store SoHo pentru a discuta cu artistul despre noua sa carte, disponibila acum pe piata.

In Apple Store SoHo au fost organizate evenimente de acest gen in repetate randuri, insa aceasta este prima oara cand Eddy Cue modereaza un interviu de acest gen. In locatie a fost prezent si Jimmy Iovine, actual manager Apple, dar fost producator pentru Springsteen, cei doi glumind de cateva ori pe parcursul interviului.

In clipul video de mai jos puteti vedea intregul interviu realizat cu Bruce Springsteen.

Articolul precedentSamsung investigheaza problemele unitatilor Galaxy Note 7 inlocuite
Articolul următorCele mai bune jocuri si aplicatii iMessage
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.