Prima Pagina Samsung Samsung investigheaza problemele unitatilor Galaxy Note 7 inlocuite

Samsung investigheaza problemele unitatilor Galaxy Note 7 inlocuite

La doar cateva zile dupa ce primele Galaxy Note 7 cu baterii noi au inceput sa ajunga la clienti, acestia au inceput sa se plangape retelele de socializare din cauza faptului ca ele sunt defecte. Mai exact, acestea s-ar supraincalzi in timpul incarcarii, iar in unele cazuri s-ar descarca in timp ce se incarca, situatie complet nedorita de catre oricare dintre clienti.

Samsung a spus ca noile modele ale Galaxy Note 7 pot fi folosite fara frica de catre clienti, insa se pare ca nici noile baterii implementate nu sunt chiar atat de bune. Multiple raporturi de acest gen au fost facute deja companiei Samsung, asa ca acum coreenii investigheaza problema pentru a descoperi care este sursa sa.

Pana acum utilizatori din SUA si Coreea de Sud au raportat aceste probleme, deci ele par sa fie reale si nu par sa fie limitate doar la tara natala a Samsung, asa cum se credea initial. In aceasta idee, exista posibilitatea ca Samsung sa fi reparat gresit defectul din Galaxy Note 7, recunoscand ca una dintre unitatile inlocuite are probleme, inlocuind-o din nou.

Desi deocamdata se pare ca nu vorbim despre un pericol pentru sanatatea utilizatorilor, sau integritatea bunurilor lor, am putea vorbi despre incompetenta Samsung. Mai exact, incompetenta de a rezolva o problema care a pus vietile multor oameni in pericol, iar asta va afecta si mai serios imaginea companiei, dupa intregul scandal de luna aceasta.

“Samsung Electronics Co., grappling with a massive recall of its premium Galaxy Note 7 smartphone, said it is looking into consumer complaints in the U.S. and its home market that some of its replacement phones are overheating. In several cases reported in the U.S. and in South Korea, consumers who received a replacement smartphone said that the new device was too hot to place next to the ear during a phone call.”

galaxy note 7 problema samsung

 • amfetamin

  “Si are mufa jack”! Îmi imaginez si acum rânjetul ăluia care a zis asta la prezentare cu un aer de superioritate. Se adeverește zicala ca cine râde la urmă râde mai bine.

 • Fan SamsUNG

  Cea mai buna solutie pentru aceasta problema este iphone 7 plus. Nu necesita extinctor si trusa de prim ajutor.

 • Srb Srb

  E bine ca are QUICK CHAAAARGEEE…defapt este QUICK UNCHAAARGE

 • Srb Srb

  dobitocule “defapt” se scrie de fapt…ca sa nu mai zic de altele

 • Srb Srb

  ai grija cum vorbesti cu mine, ca acuma iti dau un samsung si te bubui si pe tine

 • Srb Srb

  slaba rau asta

 • Ionut

  E clar ca asta este deocamdata cel mai “imatur” produs Samsung iar asta nu face decat sa redirectioneze posibilii clienti catre s7/edge intr-un final sau sa ii faca sa astepte S8. Oricum, nu cred ca vor mai repeta aceasta greseala in viitor 😀

 • Scrb Scrb

  Unde ai vazut tu bomba sa aibe jack? Este patent samsung :)))))

 • Claudiu Daniel

  Cand carpesti ceva nu mai e calumea dar mai ales cand il pui tot pe carpaci sa o faca va da gres din nou !
  Cred ca totul se invarte in jurul banilor !
  Pt a economisi sau zgarcit la maxim si exact cum se spune , cand crezi ca poti produce ceva mai ieftin si mai bun cu material mai ieftin sau mai slab calitativ , te va costa dublu al final ,!! Pt e ilogic ….e greu sa “reinventezi “roata ….

 • gigel

  Samsung sau carpeala sinonime

 • A spus ca sunt proaste pentru ca tehnologia este proasta, in momentul ala, asta a spus Cook.

 • amfetamin

  Sursa?

 • amfetamin

  Cook a declarat asa pe la inceputul lui 2013(deci acum vreo 3 ani jumate pe vremea galaxiei S3) : “You should think twice before relying on the colour of an AMOLED screen. Colour saturation is an important factor when choosing a smartphone”. Ce zice el si ce ai inteles tu!