iPhone 7 – 9 motive pentru care are succes

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au succes foarte mare, iar un studiu derulat in SUA ne dezvaluie cele 9 motive in baza carora oamenii le-au cumparat.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au succes neasteptat de mare in randul fanilor Apple si nu numai, iar daca v-ati intrebat de ce a ales lumea sa cumpere terminalele, ei bine mai jos aveti motivele. Cei de la BofA Merrill Lynch au listat 9 motive pentru care americanii au cumparat iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar ele au desigur legatura cu functiile implementate de catre Apple.

Conform studiului, principalul motiv pentru care iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost cumparate este autonomia bateriei care este superioara celorlalte terminale iPhone. 65% dintre cei care au cumparat noile produse au specificat aceasta imbunatatire drept motivul principal pentru care au ales sa faca achizitia, renuntand la un terminal vechi.

Pe pozitia a doua in topul motivelor se afla rezistenta la apa, 59% dintre participantii la studiu mentionand aceasta imbunatatire drept motiv principal pentru care au cumparat iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Stim deja ca ambele terminale sunt extrem de rezistente la apa, chiar si la adancimi mai mari de 5 metri, deci e putin probabil ca vreun dispozitiv sa fie stricat in urma contactului cu apa.

iPhone 7 – 9 motive pentru care are succes

Al treilea motiv pentru care iPhone 7 si iPhone 7 Plus au atat de mare succes este camera ce face poze si clipuri video mai bune, 54% dintre participanti alegand acest motiv. Pe pozitia a patra se afla noul chip A10 Fusion cu procesor quad-core, el convingandu-i pe 52% dintre participanti ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus merita cumparate acum de la compania Apple.

49% dintre participanti au ales iPhone 7 Plus multumita celor 3 GB RAM pe care ii are, insa acel GB de RAM suplimentar pare sa fie folosit doar pentru inregistrarea de poze cu functia Portret. 47% dintre utilizatori au spus ca au cumparat iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru ca a venit timpul sa beneficieze de o subventie de la operatori, deci aveau terminale de minim 2 ani.

iphone 7 motive cumparare

37% dintre oameni au specificat camera duala a iPhone 7 Plus drept motiv principal de achizitie, aceasta fiind una dintre principalele noi functii implementate de catre Apple. 23% au spus ca noul design a fost ceea ce i-a atras, iar aici vorbim probabil despre culorile negru si jet black, 15% mentionandu-le in mod clar pe acestea printre motive.

8% dintre restul participantilor au avut alte motive pentru a cumpara iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar asa am aflat de ce au ales americanii sa cumpere noile smartphone-uri. Daca iPhone 7 Plus are intr-adevar o autonomie mult mai buna a bateriei, iPhone 7 nu straluceste chiar atat de mult, sau cel putin nu deocamdata.

10 COMENTARII

  1. @zaone cand am achizitionat 6s plus’ul in prima saptamana tinea bateria forta rau 10-12 de utilizare si treptat a inceput sa scada autonomia bateriei ,nici nu l am incarcat regulat pana la 100%

  2. Da, ieri m-a ținut bateria de la 11:30 pana la 01:50 noaptea când s-a stins. Azi de exemplu l-am scos de la încărcat la 12:00 și acum la 22:07 mai am 17%, deci mai puțin ca ieri dar cu siguranța mai mult decât la 6s.