iPhone 7 – o noua baterie umflata a fost raportata

O noua baterie umflata a unui iPhone 7 Plus a fost raportata cu imagini oferite de catre proprietarul chinez al smartphone-ului Apple.

Ieri o persoana a reclamat faptul ca un iPhone 7 Plus pe care il comandase online a explodat in cutie in timp ce ii era livrat si intreaga poveste a fost pusa sub semnul intrebarii. Astazi un nou caz pare sa vina direct din China, insa de aceasta data vorbim doar despre o baterie umflata si nu despre o explozie a vreunui terminal.

In imaginile de mai jos puteti vedea un iPhone 7 Plus al carui baterie s-a umflat desprinzand ecranul de carcasa, insa nu s-a produs vreo explozie in acest caz. Vorbim despre o baterie defecta care ar fi putut exploda, insa detinatorul dispozitivului a avut foarte mare noroc pentru ca altfel terminalul l-ar fi putut rani, sau ar fi putut produce pagube materiale.

Nu se stie exact ce s-a intamplat cu terminalul iPhone 7 Plus, insa exista o teorie conform careia el ar fi fost scapat si asta ar fi declansat o umflare a bateriei in interiorul carcasei. Chiar daca terminalul ar fi fost supus vreunui soc puternic, bateria nu ar fi trebuit sa se umfle in acest mod, pana aproape de punctul de a exploda si a rani proprietarul.

iPhone 7 – o noua baterie umflata a fost raportata

Partea proasta este ca vorbim despre al doilea iPhone 7 Plus a carui baterie se umfla, insa partea buna este ca de aceasta data bateria nu a explodat, precum in cazul anterior. Daca ieri puneam sub discutie eventuala existenta a unor probleme la iPhone 7 Plus cu baterii care ar putea exploda, acum lucrurile par sa se indrepte spre o asemenea concluzie.

iphone 7 plus baterie umflata

Dupa cateva saptamani in care toata lumea s-a minunat de terminalele Galaxy Note 7 care explodeaza, iata  ca vedem si doua cazuri de baterii ale iPhone 7 Plus care s-au umflat, una explodand. Un fan al teoriilor conspiratiei ar putea spune ca aparitia acestor cazuri este suspecta, insa doar cei de la Apple ar putea clarifica situatia in acest sens.

iphone 7 plus baterie umflata 1

Intre timp, nu am altceva de spus decat ca s-ar putea sa existe intr-adevar o problema cu bateriile iPhone 7 Plus.