iPhone 7 jet black vs Apple Watch space black

iPhone 7 jet black si Apple Watch space black apar intr-o comparatie foto foarte interesanta care ne arata diferentele dintre cele doua culori ale companie Apple. Cei din Cupertino au implementat culoarea space black in Apple Watch inca din 2015, iar acum o vedem inclusiv in iPhone 7, foarte multi utilizatori apreciind schimbarea facuta pentru smartphone.

Culorile folosite in iPhone 7 jet black si Apple Watch space black se aseamana, insa compania Apple a facut cateva schimbari interesante pentru smartphone. Ei folosesc si un alt proces de fabricatie pentru carcasa noului smartphone, iar calitatea acesteia este cu mult peste cea a altor smartphone-uri concurente disponibile pe pietele globale.

Desi Apple Watch space black nu a fost printre culorile cele mai cautate ale ceasului inteligent, iPhone 7 jet black a fost in topul preferintelor utilizatorilor din lumea intreaga. El a fost si ramane atat de cautat incat este disponibil in stocuri extrem de limitate, iar asta pentru ca este mai elegant decat restul seriei, dar acestea sunt riscurile pe care si le asuma Apple.

iPhone 7 jet black vs Apple Watch space black (GALERIE FOTO)

iPhone 7 jet black vs apple watch space black

iPhone 7 jet black vs apple watch space black 1

iPhone 7 jet black vs apple watch space black 2

iPhone 7 jet black vs apple watch space black 3

iPhone 7 jet black vs apple watch space black 4

iPhone 7 jet black vs apple watch space black 5

iPhone 7 jet black vs apple watch space black 6

iPhone 7 jet black vs apple watch space black 7