iPhone 7 Plus – autonomia bateriei in iOS 10

Autonomia bateriei iPhone 7 Plus in iOS 10 este cu cel putin o ora de utilizare mai buna decat pe iPhone 6S Plus, asa cum a promis compania Apple.

La o saptamana dupa ce am intrat in posesia iPhone 7 Plus va vorbesc si despre autonomia bateriei noului smartphone lansat de catre compania Apple pe data de 16 septembrie. In momentul prezentarii noului smartphone compania Apple a afirmat ca autonomia bateriei iPhone 7 Plus va fi mai mare decat cea a iPhone 6S plus cu pana la o ora de utilizare.

In aceasta saptamana de testare a iPhone 7 Plus am aflat ca autonomia bateriei este conforma cu ceea ce a afirmat compania Apple in legatura cu ea la inceputul acestei luni. Mai exact, autonomia bateriei iPhone 7 Plus este intr-adevar cu o ora de utilizare mai buna decat cea a iPhone 6S Plus, asa cum a si promis compania Apple in momentul prezentarii.

Cei de la Apple au spus ca autonomia bateriei iPhone 7 Plus va fi mai buna decat cea a iPhone 6S Plus multumita bateriei de capacitate mai mare, dar si multumita noului chip A10 Fusion. Cei din Cupertino au implementat aceste doua componente noi special pentru a creste autonomia bateriei iPhone 7 Plus, iar acest lucru s-a intamplat, din fericire.

iPhone 7 Plus – autonomia bateriei in iOS 10

iphone 7 plus autonomie baterie

In imaginea de mai sus puteti vedea unul dintre rezultatele mele privind autonomia bateriei iPhone 7 Plus in testarea facuta in aceasta saptamana. Puteti observa ca vorbim despre putin peste 8 ore de utilizare cu o perioada de repaus de 37 de ore, deci cu o ora mai mult decat ceea ce ofera iPhone 6S Plus pentru utilizatori.

Am folosit iPhone 7 Plus pentru cam tot ceea ce va imaginati, de la poze sau clipuri video si pana la cateva jocuri, asa ca l-am trecut prin toate incercarile posibile. Rezultatul este unul care ma bucura deoarece iPhone 6S Plus a ajuns, la un an dupa achizitie, la doar cam 6 ore si jumatate de utilizare, deci mai putin decat la inceput.

In functie de ceea ce faceti cu iPhone 7 Plus, puteti ajunge si pana la 9 ore de utilizare cu pana la 2 zile de repaus, asa ca performantele pot fi mai bine. iPhone 7 Plus are o baterie de 2910 mAh, cu 250 mAh mai mare decat cea a iPhone 6S Plus, dar autonomia creste mai mult decat atat si va veti lamuri de asta singuri dupa achizitie.

Acestea fiind spuse, voi ce rezultate ati avut cu autonomia bateriei iPhone 7 Plus ?

iphone 7 plus autonomia bateriei