iPhone 7 si iPhone 7 Plus – noi stocuri la eMAG si Orange

Noi loturi ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus au ajuns la eMAG, Orange, operatorii de telefonie mobila si alte magazine online, ele urmand a fi livrate zilele acestea.

Noi stocuri de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus au ajuns saptamana aceasta in Romania, cel de-al doilea model urmand a ajunge in sfarsit in mainile multor clienti care il asteapta. Toti operatorii de telefonie mobila au primit iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru livrari, insa inclusiv magazinele online au primit o alocare de stocuri pentru a-si livra precomenzile.

Cei de la eMAG vor livra iPhone 7 in continuare catre client si vor incepe sa livreze inclusiv iPhone 7 Plus in limitele stocurilor disponibile, dar nu pot sa va spun ce modele vor fi livrate. Teoretic stocurile iPhone 7 sunt mai mari si ar trebui sa fie livrate aproape orice modele in limita stocurilor, insa in cazul iPhone 7 Plus stocurile sunt cel mai probabil limitate si doar unele modele vor fi livrate.

Toti operatorii de telefonie mobila vor livra deasemenea iPhone 7 si iPhone 7 Plus zilele acestea, ei incepand sa o faca inca de ieri, iar aici Orange are un avantaj. Cei de la Orange primesc stocurile cele mai mari dintre toti operatorii de telefonie mobila, deci este normal sa livreze si cele mai multe terminale, in ambele versiuni, catre clientii finali.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus – noi stocuri in Romania

Separat de eMAG si operatorii de telefonie mobila, restul magazinelor online au primit deasemenea stocuri de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa ele au fost impartite in functie de prioritati. iPhone 7 Plus ramane in continuare disponibil in cantitati limitate, asa ca daca nu va va fi livrat terminalul astazi, va mai trebui sa asteptati livrarea inca o saptamana.

V-am spus saptamana trecuta ca abia incepand cu 1 octombrie vor incepe sa fie disponibile iPhone 7 si iPhone 7 Plus in aproape toate modelele in magazinele Apple si la parteneri. Pana atunci, ramane doar sa asteptati ca livrarile de stocuri de la Apple sa acopere macar precomanda voastra, magazinele incercand sa livreze terminalele in ordinea comandarii lor.

Daca inca nu ati fost sunat de un reprezentant al magazinului de la care ati precomandat iPhone 7 si iPhone 7 Plus, atunci asteptati sa fiti contactat de catre ei. Daca pana maine dupa-amiaza nu se va intampla asta, atunci probabil veti ave de asteptat livrarea noului terminal pana saptamana viitoare.

iphone 7 si iphone 7 plus livrare emag orange romania