iPhone 7 este extrem de cautat conform analistilor

iPhone 7 si iPhone 7 Plus inregistreaza cerere extrem de mare in momentul de fata, timpii de livrare ajungand pana in luna decembrie.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au cerere extrem de mare in momentul de fata, conform analistilor americani, ei verificand stocurile de terminale disponibile la diverse magazine din SUA. Vorbim despre luni de zile de asteptare pentru a primi un iPhone 7 Plus de la mai toti operatorii de telefonie mobila, dar si de la unii dintre marii retaileri din SUA.

Conform analistilor de la Citigroup, o comanda facuta acum pentru iPhone 7 Plus este livrata in 48 – 62 de zile de catre magazin, fata de doar 21 – 28 de zile anul trecut pentru iPhone 6S Plus. Diferenta este data de schimbarile facute de catre Apple pentru terminal, dar si de cererea foarte mare, iPhone 7 Plus fiind mult mai popular decat predecesorul sau.

Modelul jet black este desigur cel mai popular pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, compania Apple avand si cele mai mari dificultati in a livra aceasta versiune catre clientii sai. In urma modelului jet black, cel negru mat este deasemenea greu de gasit in magazine, ambele avand vanzari, aparent, mai mari decat celelalte culori pe care compania Apple le ofera.

iPhone 7 inca are cerere foarte mare pe intreaga planeta

Conform analistilor, in momentul de fata estimarile de livrare pentru unele modele ale iPhone 7 Plus jet black ajung pana la jumatatea lunii noiembrie, adica peste 2 luni si jumatate. Vorbim despre termene de livrare extrem de mari pentru produsele celor de la Apple, lucru care nu se intampla in anii trecuti, cand cererea era mult mai mica.

“In fact, at Verizon it takes 48-62 days to get a mid-range iPhone 7+ compared to 21-28 days last year for an iPhone 6s+. Shipping estimates for the Jet Black model exceed those for last year’s Rose Gold model as well as 2013’s Gold model at this point in the sales cycle. In fact, Jet Black shipping estimates go as far out as December 15th, which might be close to a record wait time for a new iPhone, although we don’t know the shipping estimates from the original iPhone launch in 2007 that also had long shipping delays. Apple made a big deal about the manufacturing process of Jet Black, which could be impacting supply.”

In fata unor asemenea dovezi ale succesului iPhone 7 si iPhone 7 Plus, este greu de crezut ca terminalele nu au inregistrat vanzari foarte bune pana in prezent. Pastram desigur proportiile in ceea ce priveste capacitatea Apple de a acoperi cererea cu stocuri, insa daca ar fi avut stocuri suficiente, vanzarile ar fi fost cu mult, mult mai mari.

Daca sunteti interesati, gasiti iPhone 7 in stoc in Romania in aceasta pagina, in limita stocurilor.

iphone 7 cerere mare livrari tarzii

3 COMENTARII

  1. Am asteptat 2 saptamani sa vina, dar normal ca este cerere mica fiind si de 256Gb si Gold, toti se arunca la jet black, eu nu! Am avut doar Gold, Rose Gold si Silver!