Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 modificat pentru a arata ca iPhone 5

iPhone 7 modificat pentru a arata ca iPhone 5

Suparat ca Apple nu a lansat un iPhone 7 cu design-ul pe care el si l-ar fi dorit, un american s-a gandit sa-si modifice singur carcasa smartphone-ului cumparat de catre Apple. In clipul video de mai jos puteti vedea procedura nu foarte complicata pe care barbatul a urmat-o pentru a transforma un iPhone 7 in ceea ce pare a fi un iPhone 5.

Suparat ca Apple nu a mai modificat de 3 ani design-ul iPhone, barbatul care a cumparat iPhone 7 s-a gandit sa foloseasca o serie de masinarii pentru slefui bine carcasa terminalului. Rezultatul final este un design care seamana foarte bine cu cel al iPhone 5, doar ca nu vorbim despre o carcasa din sticla, ci despre una din aluminiu.

Ca sa fiu complet sincer, mi se pare ca aceasta ar trebui sa fie atitudinea fanilor Apple care isi doresc o schimbare reala pentru design-ul iPhone. Cei de la Apple urmaresc si aceste exprimari ale clientilor lor, asa ca sunt curios daca si altii vor avea curajul de a modifica iPhone 7 in acelasi mod.

Voi ce parere aveti despre aceasta realizare a barbatului ?

 • Srb Srb

  nu prea…nu are nuanta aceea dubla intre metal si sticla pe spate,are camera iesita,nu are jack :))) deci doar ce a incercat sa poliseze marginea atat 😀

 • terrymada

  L-a ciobanit binisor:))

 • minimally

  Genial :))

 • Daniel Razvan

  Numai idioți …

 • Razer Andrei

  e ok

 • KTA

  Cred ca apple ar trebui sa l caute pe individ sa l copteze in echipa de design.