eMAG vinde huburi de incarcare cu pret de 10 LEI

eMAG are in acest moment o campanie de reduceri la huburi de incarcare pentru orice fel de gadget-uri, ele fiind vandute la preturi care incep de la 10 LEI. In aceasta pagina gasiti toate modelele de huburi de incarcare cu pana la 41% reducere si vorbim despre o gama foarte variata de produse pe care le puteti cumpara chiar in acest moment.

Vorbim despre huburi USB in care veti gasi la eMAG minim 2 porturi USB in care va puteti baga gadget-urile pentru a le incarca, la nevoie, sau a le sincroniza cu un calculator. Sunt sigur ca aveti mai mult de un gadget in casa care se incarca prin USB, sau necesita un asemenea conector pentru a fi sincronizat cu un calculator, asa ca un hub USB v-ar putea fi de mare ajutor.

Avand in vedere ca eMAG are in vanzare huburi USB cu preturi de la 10 LEI in momentul de fata, veti gasi cu siguranta ceva care sa va indeplineasca toate necesitatile. Majoritatea dintre ele sunt suficient de bune pentru a versatile pentru a functiona cu orice fel de gadget-uri, sunt sanse minime sa aveti vreunul care sa nu poata fi conectat.

eMAG vinde huburi de incarcare cu pret de 10 LEI

Majoritatea acestor huburi USB au compatibilitate cu USB 2.0, insa desigur ca veti gasi si unele care suporta inclusiv USB 3.0 si va recomand sa va alegeti unul de acest fel. USB 3.0 incepe as fie din ce in ce mai folosit in diverse terminale mobile sau alte gadget-uri, iar el permitentransferul mai rapid de date intre orice fel de produse electronice.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate huburile USB pe care le puteti cumpara cu preturi de la 10 LEI si cu pana la 41% reducere.

Ieri v-am spus ca gasiti iPhone 7 in stoc la eMAG, dar si Apple Watch la reducere.

emag hub usb reduceri