Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 Plus a explodat in buzunarul unui elev

iPhone 6 Plus a explodat in buzunarul unui elev

Un iPhone 6 Plus a explodat in buzunarul unui elev de liceu fara a il rani, intreaga clasa fiind evacuata din cauza potentialului pericol.

Un iPhone 6 Plus a explodat in buzunarul unui elev care se afla la scoala saptamana trecuta, incidentul ducand la evacuarea intregii clase din cauza potentialului pericol. Copilul era in timpul unei ore de curs cand terminalul s-a supraincalzit din senin si a inceput sa scoata fum si scantei, iar dupa ce a fost aruncat la podea a lut foc.

Profesorul a evacuat intreaga clasa si a chemat in ajutor autoritatile, micul foc izbucnit pe terminal stingandu-se foarte rapid dupa ce a aparut. Conform elevului, acel terminal iPhone 6 Plus fusese cumparat cu doar 6 luni inainte si avea doar o crapatura generata de o lovitura, deci bateria a explodat pentru ca era defecta.

Avand in vedere ca terminalul iPhone 6 Plus a explodat in timp ce se afla in pantalonii elevului, el a creat si o gaura in blugii acestuia, dupa cum era de asteptat. Partea buna este ca elevul nu a fost ranit in vreun fel de explozie, asa ca vorbim doar despre distrugerea terminalului si o sperietura pe care copilul a avut-o in baza sa.

Un iPhone 6 Plus a explodat in buzunarul unui elev

Aceasta explozie vine intr-un context in care problemele cu exploziile Galaxy Note 7 au incetat, insa au aparut probleme pentru iPhone 7, iar acum chiar si pentru iPhone 6 Plus. Spre deosebire de cazurile Samsung, in aceasta situatie nimeni nu a fost ranit si totul s-a rezumat doar la o speritura pentru copiii din respectiva clasa.

“I felt this crazy, hot burning in my leg. Right as class was starting, my phone started smoking in my pocket. It was a fire. Out of nowhere, we heard a fizzing and a popping sound. Suddenly a great mass of smoke comes out from his pocket. “Everyone was kind of like, ‘What is that? What is that? And then we all realized that’s his phone that combusted in the middle of class.”

iPhone 6 Plus a fost lansat de catre compania Apple in 2014, deci vorbim despre un smartphone vechi de 2 ani si nu se stie de unde l-a cumparat respectivul elev. Daca terminalul a fost cumparat second hand si nu avea bateria originala, atunci nu Apple este de vina, dar adevarul nu il sti vreodata si pana una-alta Apple ramane vinovata de incident.

iphone 6 plus explozie elev liceu

 • V.P

  Neatza @zaone !!

 • adi.vas

  La mijloc e o conspiratie…cred ca din cauza ca se lanseaza google pixel :))))

 • vali

  Conspirație curată , daca nu explodează in avion tot degeaba , fiti mai eficienti comunistilor ! Bolsevicilor ! Samsugistilor

 • V.P

  Te-am auzit de multe ori spunand prostia asta ,, Coreea de Sud sunt aliatii americanilor .
  Republica Coreea este o tara capitalista si democrata membra a ONU , G20 , WTO .
  ____ Sa ajungi maca o zii in Seul sa-ti dai seama ce tampenii vorbesti , defapt noi suntem cu 100 de ani in urma lor , cat despre natie nu are rost sa discutam , ne-am corcit 40% cu babuinii astia ce sparg seminte pe strazile Romei .

 • Srb Srb

  Doar o tara are cel mai important om si este foarte bine tinut in secret. EU

 • csi

  Vrei sa ne strici ziua , de dimineata .

 • csi

  Esti penibil .

 • adi.vas

  Exista la un momentdat teoria conspiratie lui 7 si era in discutie cazul mortii lui 2pac. Acum cred ca este vorba de denumirea telefoanelor. Odata cu aparitia modelelor Note7 si iPhone7 revine teoria conspiratiei lui 7. Atentie ca explodeaza si telefonul cu numarul 7 vandut in ziua a saptea din luna a saptea :)))

 • adi.vas

  La ora 7:07

 • Barba Albastra

  Super. Acum ai de unde alege daca pregătești un atentat. I7 SAU Note 7. As merge pe mana lui I7 asta mai și fâșie ca un fitil.
  Descrețim frunțile este duminică

 • V.P

  Merg pe Note 7 , are bateria mai mare , deci o explozie mult mai puternica :)))).

 • Visan Teodor

  Tu vorbesti serios?Daca da,iti doresc sa fii in avionul respectiv,atunci cand se va intampla ceea ce spui pe aici.

 • Visan Teodor

  Doar ca aici se vorbeste de iphone 6

 • adi.vas

  Se vorbeste de iphone 6, dar totul a inceput de la 7 si anume Note 7. Prevad o distrugere in masa a tuturor smartphone-urilor si revenirea la modelele din anii 2000. Cred ca Nokia e de vina pentru tot ce se intampla 😂😂😂