AppStore, iTunes si Apple Music nu functioneaza

Daca in aceasta dimineata ati sesizat ca nu puteti folosi AppStore, iTunes Store sau Apple Music, atunci trebuie sa stiti ca problema nu este la voi. Pe parcursul noptii foarte multe persoane au sesizat faptul ca nu pot folosi serviciile online ale companiei Apple, cauzele acestor probleme nefiind deocamdata cunoscute publicului larg.

Desi in mod normal compania Apple listeaza in cadrul website-ului sau motivele in baza carora serviciile nu functioneaza, ei bine iata ca de aceasta data nu a listat nimic. In ciuda acestui lucru, foarte multa lume inca se plange din cauza faptului ca nu poate folosi vreunul dintre serviciile online ale celor din Cupertino in aceasta dimineata.

Testand totul, va spun ca pentru mine functioneaza serviciile fara probleme, asa ca daca intampinati vreo dificultate in a le accesa, atunci trebuie sa stiti ca ele vin de la compania Apple.

appstore-nu-merge

Articolul precedentIM+ Pro este disponibila la pret redus
Articolul următorApple va vinde mai putine Apple Watch in 2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.