Galaxy Note 7 – asa este distrus de o baterie fisurata

La scurt timp dupa lansarea noilor modele ale Galaxy Note 7, cineva a facut clipul video de mai jos prin care incearca sa demonstreze ca in realitate terminalele nu sunt sigure. Ceea ce vedeti mai jos este o baterie fisurata a Galaxy Note 7 care a topit carcasa si topeste inclusiv husa in care se afla terminalul unui sud coreean.

Lumea a inceput sa puna in discutie siguranta noilor modele ale Galaxy Note 7 dupa aparitia acestui clip video, insa cei de la Samsung au analizat terminalul si au realizat ca bateria nu a explodat singura. In realitate terminalul a fost lovit atat de tare incat carcasa a fost crapata si bateria fisurata, ea topind mai apoi carcasa si husa terminalului.

Pentru ca falsul sa fie depistat, cei de la Samsung au apelat la un laborator tert din Coreea de Sud care a analizat terminalul, inclusiv folosind un computer tomograf. Rezultatul a fost ca bateria nu a explodat singura, insa chiar si asa, puteti vedea ce se intampla cand o baterie de acest gen se fisureaza si elimina gaz toxic, topind ceea ce se afla in preajma sa.

2 COMENTARII

  1. Un fake pentru trafic pe net! Doi, nu este toxic acel gaz in sensul direct, ci este doar greu respirabil, din cauza arderii litiului, platicului, samd insa nu expune viata la inhalare directa ca sa-l numim toxic, adica otravitor. Trei, este o cauza penala, inselaciune si daune, grele!