Prima Pagina Google Google WiFi, sau cum invadeaza Google casele oamenilor

Google WiFi, sau cum invadeaza Google casele oamenilor

Google WiFi este un router avansat lansat de catre compania Google, el urmand a-i permite sa invadeze casele oamenilor pentru a culege date.

Ieri compania Google a anuntat oficial Google WiFi, un nou sistem care are menirea de a le oferi utilizatorilor acoperirei Wi-Fi in intreaga casa, indiferent cat de mare le este casa. Ideea celor de la Google este bazata pe unul sau mai multe aparate Wi-Fi care sunt instalate in casa pentru a acoperi fiecare colt al camerelor in care dorim sa utilizam internetul.

Google sustine ca noul sistem Google WiFi acopera in mod inteligent casele utilizatorilor cu ajutorul unor retele interconectate, o aplicatie pentru terminale mobile permitand configurarea sa. In clipul video de mai jos aveti prezentat Google WiFi si functionalitatea pe care produsul o ofera, el fiind unul extrem de complex si aparent foarte util.

Google WiFi ofera, teoretic, viteze de transfer de date mai mari decat un WiFi normal, sau o retea normala pentru casa, iar asta multumita tehnologiei implementate de catre Google. Indifeernt cate terminale sunt conectate la Google WiFi, tehnologia din spatele acestui produs distribuie automat banda disponibila pentru a asigura cea mai buna experienta de internet.

Google WiFi, sau cum invadeaza Google casele oamenilor

Ceea ce Google, si mai nimeni, nu spune este ca Google WiFi este o metoda foarte buna pentru companie de a invada casele americanilor si utilizatorilor din intreaga lume. Este arhicunoscut faptul ca Google monitorizeaza cam tot ceea ce se intampla pe internet si tot ceea ce fac oamenii zilnic, iar aceasta este doar o noua metoda de a obtine date.

Este foarte probabil ca Google WiFi sa trimita la companie informatii privind traficul de internet facut folosindu-i produsele, acesta urmand a fi analizat acolo de catre ingineri. La ce ar folosi Google aceste date ? Ei bine de la reclame si pana la inteligenta artificiala, Google are nevoie de foarte multe date privind tabieturile utilizatorilor si adresele vizitate pe internet.

Google WiFi este o metoda buna de a obtine date de la oameni impreuna cu banii lor, totul sub umbrela oferirii unui serviciu extrem de util.

 • KlaudiNhO

  Numai de asta nu m-am impiedicat prin casa

 • Mihai

  Companiile de telefonie au acces si ei la aceste date de trafic si nu se face caz. STS acceseaza chiar mai mult, pana la nivel de aplicatie, asa cum s-a observat intr-un dosar DNA. In momentul cand esti conectat, indiferent de platforma, aplicatii ce interogheaza cu sau fara voce, distribuitor de servicii de net, samd, esti expus! Depinde cat de frumos este ambalata aceasta expunere, vorba aia, mana care nu spune o poveste nu primeste nimic.

 • Olimpiu

  De Google? ­čÖé

 • Comparatia dintre STS si Google nu e cam.. deplasata ? Adica STS e una si Google e alta.

 • Mihai

  Da si nu, uneori colaboreaza perfect ­čśë Acel caz de la DNA se baza pe un log de discutii WhatsApp. Desigur, in cazuri normale nu se face uz, insa cine garanteaza ca nu?!

 • Srb Srb

  Mda deci daca te simti bine cu 2-3 fete pe langa tine,se simt bine si cei de la GOOGLE…oameni slabi ce au nevoie de asa ceva pt ca ei nu isi permit sau nu stiu care este abordarea de a recruta femei frumoase si bune de “petrecere”

 • Liviu Verestiuc

  Deja tr─âim dintr-un univers ├«n care suntem total expu╚Öi … nu mai ai de cine sa te fere╚Öti ca ei stiu totul despre tine de mult─â vreme. Fiecare are profilul lui undeva si se completeaz─â cu at├ót mai bine cu c├ót tu interac╚Ťionezi cu internetul. Indiferent de providerul de internet sau de motorul de c─âutare folosit.
  Eu însă am alta dilema: pe ăștia care ne controlează mereu,cine ii controlează?
  De unde ai garan╚Ťia c─â datele sensibile colectate de sistem nu vor fi folosite pt a excroca/ameninta/santaja?
  La noi ├«n Rom├ónia asta s-a ├«nt├ómplat MULTI ani la r├ónd c├ónd b─âie╚Ťii “de╚Ötep╚Ťi” s-au folosit de date sensibile si s-au ├«mbog─â╚Ťit peste noapte…
  Intr-o tara cu morala ├«ndoielnic─â…cine ├«i controleaz─â deci pe cei ce ne controleaz─â pe noi? Ce garan╚Ťie avem ca r─âm├ón impar╚Ťiali si corec╚Ťi? Eu la astia ma g├óndesc…nu la Google!

 • matrix

  Articolul e o parere personala sau ai vreo sursa care sa sustina informatia?

 • Mihai

  Sts este organiza╚Ťie a statului, f─âcut─â nah s─â te apere. Google este o companie privat─â comercial─â.

 • Traian Popa

  Este o parere personala iti dau seama…dar simte nevoia sa trolleze Google pt ca Apple inca nu e in stare sa vina cu un asemenea produs.

 • MBP

  Toat─â lumea e total expusa, au deja tot ce au nevoie ca sa ne influen╚Ťeze sa cump─âram ce vor ei.

 • sorel

  Cum Google Mail iti sniffeaza mailurile asa si Google Wifi iti va sniffa traficul . As evita orice produs “miraculos” Google .