Google WiFi, sau cum invadeaza Google casele oamenilor

Google WiFi este un router avansat lansat de catre compania Google, el urmand a-i permite sa invadeze casele oamenilor pentru a culege date.

Ieri compania Google a anuntat oficial Google WiFi, un nou sistem care are menirea de a le oferi utilizatorilor acoperirei Wi-Fi in intreaga casa, indiferent cat de mare le este casa. Ideea celor de la Google este bazata pe unul sau mai multe aparate Wi-Fi care sunt instalate in casa pentru a acoperi fiecare colt al camerelor in care dorim sa utilizam internetul.

Google sustine ca noul sistem Google WiFi acopera in mod inteligent casele utilizatorilor cu ajutorul unor retele interconectate, o aplicatie pentru terminale mobile permitand configurarea sa. In clipul video de mai jos aveti prezentat Google WiFi si functionalitatea pe care produsul o ofera, el fiind unul extrem de complex si aparent foarte util.

Google WiFi ofera, teoretic, viteze de transfer de date mai mari decat un WiFi normal, sau o retea normala pentru casa, iar asta multumita tehnologiei implementate de catre Google. Indifeernt cate terminale sunt conectate la Google WiFi, tehnologia din spatele acestui produs distribuie automat banda disponibila pentru a asigura cea mai buna experienta de internet.

Google WiFi, sau cum invadeaza Google casele oamenilor

Ceea ce Google, si mai nimeni, nu spune este ca Google WiFi este o metoda foarte buna pentru companie de a invada casele americanilor si utilizatorilor din intreaga lume. Este arhicunoscut faptul ca Google monitorizeaza cam tot ceea ce se intampla pe internet si tot ceea ce fac oamenii zilnic, iar aceasta este doar o noua metoda de a obtine date.

Este foarte probabil ca Google WiFi sa trimita la companie informatii privind traficul de internet facut folosindu-i produsele, acesta urmand a fi analizat acolo de catre ingineri. La ce ar folosi Google aceste date ? Ei bine de la reclame si pana la inteligenta artificiala, Google are nevoie de foarte multe date privind tabieturile utilizatorilor si adresele vizitate pe internet.

Google WiFi este o metoda buna de a obtine date de la oameni impreuna cu banii lor, totul sub umbrela oferirii unui serviciu extrem de util.