Prima Pagina Apple Watch Apple Watch 1 este acum la reducere

Apple Watch 1 este acum la reducere

0

Desi a fost lansat de doar cateva saptamani pe piata, Apple Watch 1 este deja disponibil pentru achizitie la pret redus in aceasta pagina, in mod complet surprinzator. Vorbim despre un smartwatch Apple Watch 1 care a fost anuntat la inceputul lunii septembrie si este vandut in magazinele din Romania din data de 23 septembrie.

In ciuda disponibilitatii timpurii pe piata, Apple Watch 1 poate fi deja cumparat la reducere pentru ca probabil Apple doreste sa isi creasca simtitor vanzarile. Desi modelul anterior are parte de reduceri mai mari, avand si peste 1 an jumatate de disponibilitate pe piata, puteti sa alegeti oricare dintre cele doua modele pentru achizitie la pret redus.

Ca sa fiu complet sincer, sunt foarte surprins de faptul ca Apple Watch 1 este vandut la pret redus deja, insa Apple stie mai bine cum isi gandeste strategiile de marketing. Partea buna pentru noi este ca profitam de un pret mai mic pentru un produs care abia a fost lansat pe piata si poate fi cumparat chiar acum din stocul magazinelor din Romania.

Apple Watch 1 este acum la reducere

Pentru cei dintre voi care nu stiu, Apple Watch 1 este practic versiunea veche a Apple Watch, doar ca are un procesor mult mai performant si o autonomie usor mai buna. Separat de aceasta schimbare interna, compania Apple nu a implementat altele, dar vorbim despre performante cu mult mai bune fata de cele ale predecesorului sau.

Atat modele cu ecran de 38mm, cat si cele cu ecran de 42mm ale Apple Watch 1 sunt disponibile pentru achizitie la pret redus in momentul de fata, asa ca puteti alege orice doriti. In aceasta pagina gasiti toate modelele care beneficiaza de promotie, asa ca nu pot decat sa va urez spor la cumparaturi si sa va alegeti culoarea dorita.

apple-watch-1-reducere