Mafia III Rivals a fost lansat pentru iPhone si iPad

Mafia III Rivals a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul zilelor trecute in AppStore si vorbim despre un joc companion pentru cel dedicat calculatoarelor, care va fi lansat in curand. Daca ati mai jucat vreun joc din seria Mafia, atunci stiti cu siguranta la ce sa va asteptati, aceasta fiind una dintre seriile de jocuri care imi place extrem de mult.

In Mafia III Rivals voi veti avea rolul de a prelua controlul asupra orasului New Bordeaux, jocul fiind unul de tip RPG, deci va trebui sa controlati separat o multitudine de criminali. Voi va trebui sa va creati o familie mafiota prin care sa controlati intregul oras si sa va asigurati ca nimeni nu va contesta autoritatea, sau nu refuza sa va plateasca taxa de protectie.

In Mafia III Rivals veti avea la dispozitie o gama extrem de diversificata de arme ale anilor ’90, masinile, cladirile si toate hainele personajelor apartinand acelor vremuri. Mafia III Rivals este gandit intr-un asemenea mod incat personajul evolueaza impreuna cu puterea pe care o are in lumea virtuala, astfel ca voi veti deveni Nasul orasului New Bordeaux.

“Steal, seize, and slaughter for control of New Bordeaux in Mafia III: Rivals, a brand new battle RPG set in the violent and gritty universe of Mafia III. Be the boss and assemble your crime family. Outfit your characters with brutal weapons, items, vehicles, and stake your claim over local businesses. As your power grows, so does your stake in the criminal underworld. Own the city.”

In Mafia III Rivals veti putea recruta nu mai putin de 40 de infractori care sa va controleze gastile intinse in intregul oras si desigur ca va trebui sa va luptati cu familii rivale, sau politia. In final vorbim despre un joc cu un gameplay extrem de interesant, el putandu-va tine ocupati timp de cateva ore bune in fiecare zi in fata terminalelor.

“Scare up the New Bordeaux criminal underground and mobilize it for your own gain. Recruit and level up the skills of 40 crime bosses from the Mafia III universe and make a killing with the most dominant mob family in New Bordeaux. Face off against waves of rival gangs in brutal RPG-style combat and collect loot in battles throughout New Bordeaux’s colorful Downtown District.”

Mafia III Rivals este disponibil pentru descarcare in format universal din AppStore urmand acest link.