iPhone 7 este deja la reducere in unele tari

iPhone 7 si iPhone 7 Plus deja sunt vandute cu reducere in anumite tari de pe glob, in ciuda faptului ca sunt greu de gasit si au fost lansate acum 3 saptamani.

Desi au fost lansate de abia trei saptamani si stocurilor globale sunt extrem de reduse, iPhone 7 si iPhone 7 Plus beneficiaza deja de reduceri si diverse promotii in unele tari. Magazine mari sau mici ofera reduceri la iPhone 7 si iPhone 7 Plus in momentul de fata pentru a atrage clientii companiei Apple, desi terminalele au fost recent lansate.

Mai mult decat atat, iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt si extrem de greu de gasit pe pietele globale, cele doua dispozitive fiind puse in vanzare cu stocuri foarte mici de catre Apple. In ciuda acestor probleme si a faptului ca terminalele sunt noi, partenerii Apple ofera reduceri pentru ambele terminale, ele fiind destul de bune, pentru un produs recent lansat.

Vorbim despre reduceri de pana la 100 de euro pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu spatiu maxim de stocare, ceea ce nu este rau pentru un dispozitiv aparut de 3 saptamani pe piata. Anul trecut iPhone 6S si iPhone 6S Plus au trecut printr-o situatie similara, dar asta pentru ca existau stocuri suficiente pentru a acoperi cererile tuturor clientilor globali.

Vanzarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus la reducere la doar 3 saptamani dupa lansare ar putea fi un semn de disperare al celor de la Apple de a isi creste substantial vanzarile. Saptamana aceasta am vazut si ca Apple Watch 1 a intrat la reducere inclusiv in Romania, asa ca Apple si-ar putea schimba radical strategiile pentru a creste vanzarile globale.

Voi ce parere aveti ? In Romania gasiti multe modele ale iPhone 7 disponibile in stoc in aceasta pagina.

iphone-7-acum-la-reducere