iPhone 7 vs 6S vs S7 Edge vs LG G5 vs Xperia XZ – comparatie camere

iPhone 7 si iPhone 6S castiga in mod surprinzator o comparatie a camerelor cu Samsung Galaxy S7 Edge, LG G5 si Sony Xperia XZ.

iPhone 7 si iPhone 6S castiga astazi un test extrem de interesant in care ale lor camere sunt comparate cu cele ale altor smartphone-uri extrem de populare de pe piata. In imaginile de mai jos puteti vedea poze inregistrate cu camerele fiecarui tip de dispozitiv in parte, ia iPhone 7 a iesit castigator, fratele sau mai mic fiind plasat pe pozitia a doua.

Vorbim despre o comparatie facuta intre iPhone 7, iPhone 6S, Samsung Galxy S7 Edge, LG G5 si Sony Xperia XZ, voturile fiind date de catre utilizatori. Cei de la PhoneArena au publicat pozele fara sa spuna care terminal a inregistrat fiecare poza, iar cititorii au ales drept castigatoare terminalele iPhone 7 si iPhone 6S, spre surprinderea multora.

Cele mai mari note au fost obtinute de catre iPhone 7 in inregistrarea detaliilor florilor, Inregistrarea detaliilor copacilor si a unei statui, inregistrarea detaliilor unei nave si cam atat. Notele obtinute de catre iPhone 7 in comparatie cu ai sai competitori i-au oferit aceasta victorie surprinzatoare, avand in vedere ca vorbim despre concurenta pe masura.

iPhone 7 vs iPhone 6S vs Samsung S7 Edge vs LG G5 vs Sony Xperia XZ – comparatie camere

Samsung Galaxy S7 a fost pana acum cateva zile smartphone-ul cu cea mai buna camera, conform celor de la DxOMark, insa utilizatorii obisnuiti au alta parere. Acum Google Pixel are onoarea de a avea cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone, dar coroana i-ar putea fi smulsa dupa publicarea primelor poze si clipuri video facute de utilizatori.

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-scor

Voi ce parere aveti, merita iPhone 7 aceasta victorie si merita iPhone 6S sa fie chiar in urma sa ?

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-1

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-2

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-3

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-3

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-5

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-6

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-7

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-8

13 COMENTARII

  1. In fiecare zi 10 teste ale camerelir de parca fotografii profesionisti si-ar cumpara smartphonuri
    Orice camera de smartphone e buna , 95% din poze ajung pe Facebook sau Instagram , si in plus de asta cu filtre .
    Deci ce folos oricum nimeni nu pune poza originala .

    Si nimeni nu imprima pozele de pe smartphonuri in albume foto format A4 .

    Ce ne mai tot **** pe noi pentru niste poze care vor fi vazute pentru o secunda de prietenii de pe wall in timp ce scrolleaza ?

  2. Ce ziceam ieri despre DxOMark si alți experți? Noroc ca telefoanele sunt cumparate de utilizatori obișnuiți si nu de “experți”. Asta e,încă odată viața bate filmul!

  3. Iph7 face intr-adevar poze f bune, se simte o diferenta fata de 6s plusul care l am avut. Sunt super multumit de el iar ca design este bestial, varianta negru mat. Pe moment imi este suficient, sa vad care este diferenta fata de fratele mai mare, poate…

  4. Ok. Sa presupunem ca printr-o minune iPhone 7 castiga competitia. Dar iPhone 6s ce cauta inaintea lui Galaxy S7 Edge?
    Testul asta pute!

  5. Eu vad altceva în toate pozele s7 edge câștigător mai puțin la floarea galbena dar si acolo sa vad detaliile,liniile la floare în rest ,toate pozele făcute cu s7 edge sunt mai clare,mai bine definite. Nu știu cum s-a votat, cred ca s-a dat șpagă sa iasă iphone ul castigator???