Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 vs 6S vs S7 Edge vs LG G5 vs Xperia...

iPhone 7 vs 6S vs S7 Edge vs LG G5 vs Xperia XZ – comparatie camere

iPhone 7 si iPhone 6S castiga in mod surprinzator o comparatie a camerelor cu Samsung Galaxy S7 Edge, LG G5 si Sony Xperia XZ.

13

iPhone 7 si iPhone 6S castiga astazi un test extrem de interesant in care ale lor camere sunt comparate cu cele ale altor smartphone-uri extrem de populare de pe piata. In imaginile de mai jos puteti vedea poze inregistrate cu camerele fiecarui tip de dispozitiv in parte, ia iPhone 7 a iesit castigator, fratele sau mai mic fiind plasat pe pozitia a doua.

Vorbim despre o comparatie facuta intre iPhone 7, iPhone 6S, Samsung Galxy S7 Edge, LG G5 si Sony Xperia XZ, voturile fiind date de catre utilizatori. Cei de la PhoneArena au publicat pozele fara sa spuna care terminal a inregistrat fiecare poza, iar cititorii au ales drept castigatoare terminalele iPhone 7 si iPhone 6S, spre surprinderea multora.

Cele mai mari note au fost obtinute de catre iPhone 7 in inregistrarea detaliilor florilor, Inregistrarea detaliilor copacilor si a unei statui, inregistrarea detaliilor unei nave si cam atat. Notele obtinute de catre iPhone 7 in comparatie cu ai sai competitori i-au oferit aceasta victorie surprinzatoare, avand in vedere ca vorbim despre concurenta pe masura.

iPhone 7 vs iPhone 6S vs Samsung S7 Edge vs LG G5 vs Sony Xperia XZ – comparatie camere

Samsung Galaxy S7 a fost pana acum cateva zile smartphone-ul cu cea mai buna camera, conform celor de la DxOMark, insa utilizatorii obisnuiti au alta parere. Acum Google Pixel are onoarea de a avea cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone, dar coroana i-ar putea fi smulsa dupa publicarea primelor poze si clipuri video facute de utilizatori.

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-scor

Voi ce parere aveti, merita iPhone 7 aceasta victorie si merita iPhone 6S sa fie chiar in urma sa ?

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-1

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-2

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-3

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-3

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-5

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-6

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-7

iphone-7-6s-s7-edge-lg-g5-xperia-xz-camera-8

Articolul anterioriPhone 7 la eMAG acum In Stoc, diverse Modele
Urmatorul articolWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 08.10.2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.