eMAG incepe black friday pe 18 noiembrie

eMAG organizeaza Black Friday pe 18 noiembrie in Romania, la acea data urmand a fi oferite reduceri pentru zeci de mii de produse.

eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, urmeaza sa organizeze venimentul Black Friday de anul acesta in data de 18 noiembrie, conform unor informatii aparute astazi. Vorbim despre un eveniment Black Friday organizat de catre eMAG la jumatatea lunii noiembrie si nu in ultima saptamana, asa cum se organizeaza in restul lumii. Pana atunci, maine eMAG organizeaza o noua editie a Stock Busters, mai multe detalii fiind disponibile in aceasta pagina.

Cei de la eMAG pregatesc editia de anul acesta a Black Friday inca din cursul lunii ianuarie, discutand cu parteneri si firme de curierat pentru a se asigura ca toate produsele ajung la timp la clienti. Cea mai mare problema a Black Friday in cursul anului trecut a avut la baza faptul ca produsele nu au fost livrate in timp util catre clienti, generand foarte multe scandaluri.

Pentru 2016, eMAG organizeaza Black Friday pe 18 noiembrie probabil si pentru a se asigura ca ai sai clienti isi vor primi produsele cumparate pana de Craciun. Cu o organizare suficient de buna inclusiv din partea firmelor de curierat, Black Friday la eMAG ar putea fi un adevarat succes anul acesta, insa nu totul depinde doar de magazin.

eMAG incepe Black Friday pe 18 noiembrie in Romania

In baza informatiilor existente, se pare ca de Black Friday, cei de la eMAG vor oferi 100.000 de scaune de birou la reducere si 10.000 de produse de Craciun. Vorbim despre o gama extinsa de produse pe care eMAG urmeaza sa o ofere in cadrul acestei campanii pentru Black Friday, magazinul sperand ca evenimentul de anul acesta sa fie mai mare decat cel de anul trecut.

Foarte multa lume asteapta Black Friday la eMAG tocmai din cauza faptului ca exista foarte multe promotii pentru produse care in mod normal nu au reduceri bune. Cei de la eMAG ofera de obicei si o serie de produse foarte bune la preturi extrem de mici in primele ore, insa deocamdata nu stim ce surprize exista din partea lor.

emag-black-friday-18-noiembrie

eMAG da tonul Black Friday in Romania

Din moment ce eMAG va organiza Black Friday pe data de 18 noiembrie, restul magazinelor online vor face acelasi lucru, toata Romania urmand a se bucura de Black Friday in acea zi. Avand in vedere ca eMAG genereaza cele mai mari vanzari din retailul online, restul magazinelor profita de ocazie pentru a se asigura ca vor avea un Black Friday de succes.

In aceasta idee, doar o luna si o saptamana ne despart de evenimentul Black Friday din Romania, iar la eMAG vom gasi probabil si cele mai bune oferte dintre toate magazinele. Acestea fiind spuse, pana pe 18 noiembrie vom mai afla cu siguranta si ce surprize pregatesc alte magazine din Romania cu ocazia Black Friday.